כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום. התשובה לשאלה שלי היא די ברורה , אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. האם כרטיסי NV30 יצאו בכמה גירסאות בשביל להתאים אותם לכל שכבות השוק? ידוע משהו על מספר הגירסאות ומה יהיה כלול בכל גירסא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שניהם של gigabyte דרך אגב http://tinyurl.com/6klt9r http://tinyurl.com/5ctyfz גם מעניין אותי לדעת מי מהם יותר חסכוני בחשמל
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זכיתי פה באתר ב-6870 של MSI ויש בבעלותי 5850 השאלה היא איזה מהם כדאי למכור אני לא עושה אוברקלוק בכלל ויש לי מסך 22" בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A19B +2 מאווררים 120 MM - האם יספיק לכרטיס ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כ.מ 8600GT של INNO ניראה לי ולא מזמן קניתי מסך LCD עם רמקולים מובנים במסך יש לי כניסת HDMI שכרגע אני משתמש בה אבל אני לא שומע כלום... המסך מחובר עם כבל HDMI שמתחבר לכ.מ דרך "דונגל" ליצאת הDVI פעלתי לפני המדריך שניתן לי עם הכ.מ אך עדיין אני לי קול במסך ???? פעלתי לפי השלב השני בתמונה: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בבנצ'ים שראיתי יש ל-1900XT-256M ביצועים טיפ-טיפה יותר טובים מה-7950GT-512M ואומרים שה-1950XT אמור להיות חזק יותר ולצרוך פחות. האם ל-512M של ה-7950GT יש עדיפות ביחס למשחקים שיצאו בהמשך? לצערי איני יכול לחכות ל-DX10 אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר שיש כרגע בסביבות מחיר זה. תודה מראש לעונים, TMP
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ?? הדריבר שמותקן 78.01 טמפ'
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה, בעוד כחודש +- אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לסימולטור FSX/FS2004, עם זה אני מתכנן לקנות עוד שלושה מסכים 23" FHD. זאת חתיכת מערכת, המטרה שלי היא שהכל יעבוד חלק עם כל התוספים וכל המשאבים שהFSX צורך. אני מתלבט אם לקחת שני 470 או ש570 אחד יעשה את העבודה? תודה מראש, ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רבים חזו ש-RTX 2060 הסטנדרטי יצא לפרישה עם השקת גרסת ה-Super, אך הודות לתחרות החדשה לא רק שהוא נשאר במקומו - אלא גם זוכה לירידת מחיר בלתי מבוטלת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
האם הוא מסך איכותי או שכדאי לי ללכת על המסך הזה שהוא 17 אינץ - LG F700P תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום !!!!!!!!!! לי יש תקציב של 600 שקל איזה כרטיס מסך לקנות? אבל אני מבקש שלא תכתבו סתם מי שבאמת מבין שיעזור לי לבחור שהכי טוב ושווה ב-600 שקל בתכתבו דגם מדוייק חברת וכו,.....
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK06 על 7600gs AGP 256ddr2 128-bit חדש וקיבלתי תוצאה של 1915 נק' ללא פילטרים... זה נמוך מאד לא?? המחשב שלי: AMD3000+ 1Gb זכרון
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי PROVIEW בגודל 19 אינץ' קניתי אותו באיזה 900 שקל בNETACTION לפני איזה 3 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז חשבתי אם להשאיר אותו כי אין לי הרבה כסף להשקיע במסך.. אני רוצה לקנות מסך שטוח גם מבחוץ וגם מבפנים עד איזה 800 שקל.. גם 793DF הוא אופציה למרות שלמיטב ידיעתי הוא לא שטוח מבפנים... השאלה היא גם האם המעבר מ19" ל 17" ישפיע עליי כי התרגלתי כבר לגודל הזה וזה ממש כיף במשחקים\סרטים.. 17" נראה לי "פחות קרוב למציאות" נ.ב: יש בKSP מסך 19'' 996 PF? של MAG ממש בזול... מה אתם אומרים ? השם שלו מפחיד אותי כי גם שלי נקרא PROVIEW 996 נראה לי Thanks
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תמיד - כמו כולם - חשבתי שיש מכרטיס המסך 6600GT רק ב128MB... אבל כבר חמשה חודשים ויש לי את הכרטיס 6600GT עם 256MB מחברת Gainward... רק עכשיו נזכרתי להעיר שיש כזה דבר 256MB ב-6600GT כי ראיתי בביקורת על סדרת ה-6x של nVidia שכתבו שה-6600GT זמין רק ב-128MB... הכרטיס של Gainward ששמו המלא הוא Gainward GF 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E DVI TV OUT הוא כרטיס מעולה (אני אומר את זה כתוצאה מניסיון) ומהווה פתרון לאלו שרוצים לקנות GeForce 6800 אבל אין להם מספיק כסף... אני יודע שיש הבדל ביניהם אבל הכרטיס הזה יספיק לכם למשחקים הנוכחיים ויאפשר לכם לשחק ב-Details והרזולוציה המקסימלית ביותר... אז אני לא מאמין שיש צורך עכשיו לקנות את ה-6800 Ultra או ה-7800GT... ממליץ בחום! הנה הלינק מאתר החבר…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-