כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאילו אני לא מבין יש כרטיסים חדשים וטובים כמו ה 5850 וה 480GTX ואני רואה ילדים ביוטיוב נניח משחקים JUST CAUSE 2 ולא שמים על מקסימום פילטרים כי אומרים שזה איטי שהם מעלים פילטרים,והרבה אומרים שה 5870 חזק מאוד ושאני רואה ילדים משחקים ביוטיוב נניח BAD COMPANY 2 הם משחקים על 4 X AA ולא 8! למה? הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!! אז מה זה לא שווה ליקנות כרטיס מסך חדש זה ניראה כאילו כולם באותו רמה, אני רואה פה ששאלו איך ה 285GTX והרבה אמרו שהוא מיתקשה וצריך להיתפשר על פילטרים,אז מה זה עם כך הכרטיס 285 וכל ה 5850 לא ממש חזקים כמו שמתארים אותם
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים לדיון, אך הפורום נראה מתאים המפרט של המחשב שלי הוא: P2.4C 800 Abit 875P IC7 Geil Golden dragon 512 (256*2) 3500 הזכרונות בדואל Gigabyte Radeon 9800 PRO 128 MB לא נראה לי שיש עוד משהו חשוב האם התוצאות טובות למחשב? אם לא איך אפשר לשפר אותן? לא הופעלו פילטרים בזמן הבדיקות: http://planet.nana.co.il/flesh321/3Dmark2003.JPG http://planet.nana.co.il/flesh321/3DMark2001.JPG תודה מראש ודרך אגב, פתחתי דיון על איכות התמונה, לא ראיתי את האיכות ב5900 במציאות, רק בתמונות (נראה טוב) אבל אני מאוד מרוצה מהאיכות של ה9800 פרו , ובזמן תזוזה זה נראה יותר טוב מפריים בודד
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ניקיתי את המסך שלי ואחרי שניקיתי שמתי לבד שיש סימנים לבנים על כול המסך אך שהבנתי שיש איזה שיכבה שחורה על החלון ובטח הורדתי אותה איפה אפשר לקנות דבר כזה????
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני חושב לקנות eVGA GeForce 7600GT CO 256MB שעולה 1,250 ש"ח , האם שווה לי להוסיף 130 ש"ח כדי לקנות, XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition ? ההבדל בין שני כרטיסי המסך: XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition Clock rate:590 MHz Memory Clock:1.6 GHz eVGA GeForce 7600GT CO 256MB Clock rate:580 MHz Memory Clock:1.5 GHz
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקציב הוא לא גדול,בתאכלס אני מחזיר את הכרטיס שלי לחנות ומביאים לי זיכוי של 300 ש"ח עליו,מה ניתן לקנות בתוספת של 150 ש"ח ,חשבתי על ה6200 64BIT של גיגה בייט ,אני לא מעוניין ללכת כרגע על ATI,אז איזה המלצות יש לכם,איך ה6200 64 BIT ? האם יהיה ניתן לפתוח לו צינורות? כמה תעלה גרסת ה128 BIT ? מה יותר עדיף את ה5500 או את ה6200 ? איך הוא בהשוואה ל5700 ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מישהו שם לב בביצועים אם או בלי האפשרות ב DIRECT 3D ENABLE ADAPTIVE ANTIANLAISING PERFORMANCE ??? זה בכלל תומך האפשרות הזו ב GTO2 ?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מי מכיר כרטיס מסך ל PCI כולל תלת מימד טוב 100-200 שקל דגם ומפרט בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מעבד i5 3470 ספק סיסוניק 520 מסך 23 אינץ איזה כרטיס יסחוב על המעבד שלי תודה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל: TWINTECH NVIDIA® GeForce™ 9800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 XXT OC EDITION http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 ערכתי לו בדיקת מאמץ ב-OCCT והוא עשה ב10 דקות עבודה ממוצע של 105 מעלות צלזיוס. האם זה תקין? המאווררים עובדים על סטנדרט כלומר לא שיניתי את ההגדרות יצרן שלהם ולא מזמן ניקיתי אותו מאבק. האם יש סכנה לכרטיס? האם פוגע בביצועים? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט העכשווי בצד,הכרטיס מסך HD5850 עובר למחשב אחר ואני ממילא מרגיש צורך לשדרג אותו. כותרים חדשים לא עובדים על הגדרות מקסימליות וזה משהוא שאני כן רוצה,התקציב הוא כ2000 ש"ח. אני משחק על רזולוצייה של 1680x1050.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-