עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itaysk,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by gal_X66,

בשתי הכרטיסים מדובר ב1 GB עברתי עשרות אתרים ראיתי מלא באנצ'מרקים ואף אחד מהם לא נתן תשובה חד משמעית אולי כאן הישועה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by shemiraz,

הכרטיס של gigabyte כאשר אני מתקין אותו עם הדרייבר שקיבלתי על הדיסק בקופסא הוא עובד יופי וכשאני מתקין דרייבר עדכני חדש שאני מוריד מהאתר של nvidia אז הוינדוס לא עולה לי עד הסוף אחרי הריסטרט משהו מוזר,המחשב נדלק אחרי ריסטרט ומתחיל לעלות ואז התצוגה נהיית שחורה וזהו עוצר... יש למישהו עצה או רעיון למה זה קורה? אחרי שזה קורה אני עושה ריסטרט על last known good configuration והוא עולה עם הדרייבר הישן שוב....

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  4. היום יש כמה גרסאות ממש יפות של 320 עם OC בכלל לא רע מהמפעל.. וכמעט באותו מחיר אפשר למצוא את ה640 של לידטק.. מה עדיף (מבחינת ביצועים) לאחד שלא מתכנן OC? תודה.

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום, 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל בביצועים. 2. שאלה שיושבת לי הרבה זמן בראש: מה זה אומר ה- GT/GTS/GTX/GS האלה? מה ההבדל בין כל גרסא לגרסא? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Rhx,

תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by klips,

מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  9. שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by AlphaRomeo,

היי לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנות לייטרום ופוטושופ. אני חווה לפעמים תקיעות ודיליי כשאני משתמש בכלים כמו מברשות או יצירת תמונות HDR. בנוסף אני רוצה ליצור תמונות 360 מעלות (VR) ובלי כרטיס מסך זה לוקח שעות לכל תמונה. כרגע אני בלי כרטיס מסך כלל, חוץ מהמובנה במעבד. המפרט שלי הוא כזה: CPU: I5-8400 MB: gigabyte Z370-M DS3H-CF 16GB DDR4 ספק כוח 500W לא זוכר את החברה. עובד עם שני מסכים ברזולוציה של 1080P התקציב לא גדול, סביב ה 800-1000 ש"ח. חשבתי לקנות את ה RX 570 4/8GB , אבל פתוח להצעות מהמומחים. אשמח לדעתכם.

11. Started by eh50,

איזה עדיף ולמה???? 1. http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 או 2. http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=168

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by A_MuMu,

שלום, חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לנושא (חוץ מאחד שננעל כי הנושא שהוא כתב היה כללי מדי.. אני מקווה שלי זה לא יקרה..) אז הנה השאלה. המסך עולה 1897.46 כרגע בחנות שמצאתי. ראיתי אותו אצל חבר והוא נראה בסדר גמור; שטוח, גודל נקודה 0.24 מגיע ל- 1600x1200 בקצב רענון של 75 מה עוד אדם שלא רוצה מאג או proview יכול לבקש? ולכן אני פונה כאן לעצת החכמים. בסכום המדובר יש מסך 19" אחר שכדאי לשקול? אני מתאר לעצמי שחלק מהתשובות יהיו בסגנון "תוסיף עוד X שקלים ותקנה את Y" אבל המסך הזה יהיה כנראה חלק מקניה רצינית ואני לא רוצה לעשוק את עצמי למוות.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. בהנחה שהם באותו מחיר, מה נחשב לטוב יותר/כדאי יותר? הדרישות מהכרטיס הן כמובן ביצועים ממשחקים תובעניים. נכון לעכשיו רזולוציית המסך היא 1600X1200 אבל המטרה גם לשדרג למסך 16:9 גדול יותר ואף שני מסכים יחד. תודה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  16. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Night,

אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gangster,

קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by evy,

שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nec_000,

22. בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט חריץ AGP *הכי חשוב שלא יעבור את ה500 שקל

23. היי שלום לאחרונה הכרטיס המסך שלי התחיל להתקלקל כן כן רואים שחור במשחקים,והרבה קווים שחורים. בקיצר שהלכתי למעבדה בשביל בעיה אחרת,זיהו את הבעיה בכרטיס מסך ואמרו לי שנשרף הזיכרון שם. והם שמו לי אוטומטי 9800GT במקום ה 7600GT MSI שהיה לי. אני בא לבדוק טמפרטורה שהמשחב IDLE והטפרטורה 80-83 הגיוני ? כן כן זה אייבורי. מה לעשות ? כי על כרטיס מסך אין לי כבר אחרויות ואני בטוח שאם אני ישאר אם 7600GT בקרוב הוא ילך למות... כלומר אני לכאורה הרווחתי את 9800GT אבל הטפרטורה,מה יקרה אם אני יריץ משחק ? מה לעשות להשאיר או ללכת אליהם בחזרה ולצעוק כמו גדול או לקנות קירור שזה יוצא יותר זול במחיר מכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by MB,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" שישמש אותי לעבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס), משחקים וסרטים (כלומר הכל). כמה אופציות שחשבתי עליהם: 1. IIYAMA E431S 2. LG L1730S (או 1710B). 3. BenQ 767V2 4. BenQ 781 5. מסכים קצת יותר יקרים: Samsung 172T, ViewSonic VP171 הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ולשימושים שלי יתקבלו בברכה. בקשר ל-Hyundai Q17 שמומלץ כאן רבות, שמעתי שהוא כבר לא מורכב מהפאנל של Hyndis ואף הורידו לו את ה-DVI בחלק מהמקרים. מישהו יודע על זה עוד דברים ? חוץ מזה, כדאי לציין שיש לי יציאת DVI בכרטיס מסך וזוהי הזדמנות לנצל אותה היה לי עד לא מזמן Mag MS576 שהיה די טוב לטעמי במשחקים וסרטים, אבל הציג טקסט בצורה פחות טובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. הציעו לי 6600GT PCI-E של GIGABYTE ב600 שקל ואני כנראה יוריד לאיזה 500 הבעיה שאני רוצה לבדוק שהכרטיס לא עבר OC וכו'... איך אני עושה את זה? ואיך המחיר? עריכה: בטעות שמתי במפרטים במקום בגרפיקה, מצטער. להעביר ווקשה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.