כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ? HD 6870 http://tms.co.il/product/8827 או GTX 470 http://tms.co.il/product/8256 איזה מהם יציד ביצועים טובים יותר בהגדרות גבוהות ? קראתי של 470 יש תמיכה בפיזיקה , מזה ועד כמה זה יותר טוב למשחקים? אז איזה כרטיס מבניהם עדיף או שעדיף כרטיס אחר בתקציב (1000 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7600 GS TDH HDMI או GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E ??
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי 8800 GTS 640MB ואני לא רואה את הטמפרטורה שלו EVEREST הבנתי שיש איזה תוכנה שמכניסה ללוח בקרה של NVIDIA את הטמפ'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב hp pavilion hpe (i7, 16GB RAM). במחשב כרטיס מסך AMD Radeon HD7570. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לכרטיס Radeon HD7950 כדוגמת http://www.1pc.co.il/product-3262-כרטיס_מסך_Sapphire_HD_7950_3GB_OC_GDDR5_Overclocked.aspx יש לי 2 שאלות: 1. האם השדרוג מספיק משמעותי? 2. האם ספק הכוח (מצורף צילום) מספיק עבורו? פרט חשוב: התקציב הוא 1000₪, והמטרה הי להריץ משחקים חדשים כמו assassin's creed (אם כי ברור שאי אפשר יהיה להריץ אותם בהגדרות מקסימליות) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה... ויש לי שאלה... אני לא כל כך מבין בחיבורים של המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך Saphire Radeon 9500Pro 128MB DDR ולמאדרבורד שלי יש תמיכה בAGP 4X. האם הכרטיס מתאים או שאני צריך 8X כדי להפעיל אותו? אני כרגע משתמש ב GF2 MX 400 והוא עובד מצויין.... שם המאדרבורד שלי הוא Gigabyte P4 Titan series Model Name: GA-8IDX מישהו יכול לעזור לי??
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס של GAINWARD 260GTX שזה עם OC ועכשיו אני יכול להביא 295GTX להחליף עם מישו ואפילו לעשות מערך SLI של 295GTX אבל בטח בשביל זה צריך ספק כוח שאמור להספיק לדינוזאור.. אז אני אסתפק באחד.. אז שאלה ראשונה זה אם הספק שלי יספיק? ושאלה שניה אם אפשר להישתמש בכרטיס הזה בשביל 3D...יכול להיות שהשאלה שלי לא נכונה-כאילו שזה לא קשור אחד לשני אז תתקנו אותי.. ה295GTX הוא של GIGABYTE אם זה משנה.. והמפרט שלי פה בצד <--+OC קטן למעבד שלי תודה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של INNO3D GEFORCE4 MX440 עם יציאת VGA ו SVIDEO. ראיתי שיש בכרטיס מקום למחבר DVI (וכל הרכיבים סביבו נראים מחוברים). האם לדעתכם, אם ארכיב את מחבר ה DVI הוא יתפקד? חיפשתי סכמות חשמליות ולא מצאתי כך שזה הימור. מה דעתכם? ALOOON :s05:
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מסך למחשב עד 770 ש"ח אשמח אם תייעצו לי מה לקנות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום... אני לא ממש מבין בהתאמת מסך לכרטיס מסך... אני צריך לדעת איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle... התקציב למסך בסביבות ה1300 ש"ח עד 1500... אני סגור בקשר לכרטיס מסך. אני צריך רק לדעת איזה מסך הכי כדאי לקנות כאשר יש לי את הכרטיס מסך שבחרתי... תודה!!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-