כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי אין לי הרבה תקציב ולכן רציתי לדעת מהו הכרטיס שמספק ביצועים הכי טובים לתחום זה.(ברזולוציה של 1280 על 1024) הבנתי שזה 8600GT אבל רציתי לשמוע את דעתכם. עוד רציתי לדעת האם בתקופה הקרובה היו ירידות מחירים כלשהן שיתנו לי לקנות 8800.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
nVidia NV40 175 million transistors, in 130nm manufactured 8x2 architecture, however 16 Z/Stencil tests per clock DirectX 9,0 architecture, supports Shader 3.0 opposite NV38 and Shader doubled more efficient pixels supports DDR1, GDDR2 and GDDR3 internal AGPx8 interface exact clock rates: unknown; there is estimated 500 to 600 MHz chip clock and 600 to 800 MHz storing act Improvements with anti- Aliasing: (at least) a new mode; its SAM polarizing sample is however unknown Improvements with the anisotropic filter: unknown Presentation: GDC or CeBIT at the end of March 2004 Market entrance: At the end of April or May 2004 Sales name: GeForceFX 6XXX …
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות מחשב וחשוב לי מאוד לדעת אם זה נכון, כי פשוט כל חנות מחשבים אומרת שלא, אבל יש כאלה שאומרים שכן. ואני מאמין שפה אני אקבל את התשובה הנכונה...
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , תקציב 1000 ש"ח (פלוס-מינוס) למשחקים בעיקר (סרטים, אינטרנט כמובן...) אני כרגע עובד עם 17" ככה שהרזולציה היא 1280 מקסימום .. יכול להיות שיהיה שינוי בעתיד אבל לא יותר מ 22" מפרט : Q6600 Gigabyte P35-S3L 4GB ram HEC 500TD-TF תודה !
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים יותר X1600 PRO של ATI או 7600GS של NVIDIA ?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6773 זה הכרטיס, מה שאני רוצה לדעת אם משתלם להזמין אותו והביצועים שלו טובים. תודה רבה לעונים.!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6079 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4192
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברה, שוטטתי בפורום ולא מצאתי כל כך הסבר על מזה SLI, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל העסק הזה? ואם אני כבר שואל אז על איזה יצרן הייתם ממליצים לכרטיס 6600GT? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce GTX660, המסך מחשב מחובר דרך DVI, הטלוויזיה מחוברת דרך HDMI. המסך מחשב מוגדר כמסך 2 והטלוויזיה מוגדרת כמסך 1, איך אפשר לשנות את זה שיהיה הפוך?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-