עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the_it,

http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=10310&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70 מה דעתכם כרטיס טוב או שאני יוכל להשיג טוב יותר במחיר דומה? ומישהו מכיר את החנות הזאת?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. ברשותי מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4830. (כרגע ללא OC) בעת ניגון סרט 1080P (פורמט MKV) בעזרת VLC המערכת מגמגמת מעט. שאלתי היא מה לדעתכם צוואר הבקבוק, ואם כן האם נראה לכם שOC יכול לשפר את המצב. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  3. אני צריך לבחור אחד מבניהם: BFG: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814143092 EVGA: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 PNY: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133188 עד 450$ לכרטיס מסך.. אני צריך זיכרון 640MB אם יש לכם הצעות יותר טובות משלושת אלה אז בשמחה! ד"א המסך שלי SAMSUNG 930B LCD19 תודה..

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by itaysk,

שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by gggilad13,

קראתי כמה ביקורות והשוואות על כרטיסי מסך, בהשוואה הם מציגים גם משהו שקוראים לו 4xAA, 8xAF מה אלה? אם אני לא טועה זה פילטרים או משהו כזה, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה, ולמה זה תורם?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

שלום, יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך: CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II (http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4353) לבין BFG GeForce 7300 GS OC 256MB PCI-E (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4960) מה לדעתכם יותר טוב? אשמח אם תענו לי בהקדם... בתודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  11. הי יש לי את הכרטיס Hercules 8500le ותמיד הרגשתי שדברים לא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. וניראה לי שמצאתי את הפיתרון דריברים חדשים של Omega פשוט פצצה של דריברים פשוט פתרו לי את כל הבעיות המחשב רץ פצצה הכל עובד חלק בלי שום בעיות! פשוט פצצה לכל מי שרוצה לנסות הינה הדריברים w2kxp_omega_2355 אבל צריך שיהיה מותקן DirectX9 שאפשר להוריד מפה אני ממש מתכוון שהמחשב שלי רץ פצצה! הכל עובד חלק פשוט פצצה! למי שעובד עם 9X\ME

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ktbnus,

הגיעה הזמן לשדרג כרטיס מסך......הנוכחי שיש לי. 9200 כבר נמעס. אי לא מחפש משהו high end אלה משהו יותר בעזור הבינוני +. יש לי מעבד AMD Athlon XP 2800+ וממה שקראתי כרטיס קטלני לא יעזור הרברה כי המעבר יצור צבר בקבוק..... בכל מקרה אין עדיפות לחברה מסוימת...אפיק AGP.... הרכישה מיועדת לקראת GTA SA אם המשחק עובד יותר טוב אם חברה מסויימת - עדיפות לחברה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by limer,

המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. יש לי מחשב עם לוח אם מבוסס P35 עם מעבד E5200 ו 1G זכרון במהירות 667Mhz . כרטיס מסך ATI HD3850 עם 256M זיכרון אני מריץ את המשחק Frontline אבל על הגדרות נמוכות בלבד (1024/768 ) אחרת המשחק ממש מקרטע . מניסיונכם מה צוור-הבקבוק כאן? כרטיס מסך ?מעבד? או הזכרון ? תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by Pop3Sail,

שלום! תראו אף אחד לא מזכיר את זה... אבל אם אפשר להפוך 9800 לxt אז למה אי אפשר 9600???????????????? אז מה שאני רוצה זה שכולם יחפשו ביחד ביוסים ל9600XT וננסה להפוך ת'כרטיסים האלה לfucken 9600 XT =] וגם נהיה הראשונים שניסינו הבעיה העיקרית זה למצוא ביוס... מישהו מכיר מקום עם ביוסים לכרטיס הזה? :\

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by darq,

SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 PCI-E 1,250.00 ¤ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3423 אני מניח שחנות כמו נעה לא תשקר את לקוחותיה. מצד שני, לא ראיתי שום איזכור על הכרטיס הזה באינטרנט, ולא באתר של "ספיר" זה נחמד תוספת של 512 זכרון, והאם ידוע כאן למישהו אם ומתי תהיה גירסת גיגה זכרון ל 4870?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  19. אהלן. אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500... אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+ ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך.. כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני... דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו.. שני הכרטיסים הם: radeon 9200 128mb vivo radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  21. כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה

22. Started by tembo,

שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. http://www.albatron.com.tw/images/award/it/jpg/200511/PCA_au_200511_AWARD.jpg לפי הכתבה עין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ25FPS האם זה הגיוני? 25FPS זה לא מעט מידי?

• 5 תגובות
    • 10.9k צפיות
  24. שלום חברים, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין כרטיס 8800GT G92 512MB לבין כרטיס 8800GTS 640MB (מלבד גודל הזכרון)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.