עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. x800gto2, בינתיים עובד עם 16 צינורות פתוחים ומהירות 540 על 590 ( = X850XTPE) כבר איזה 8 חודשים בלי בעיות... (עם סיילנסר אגב) מחזיק כל משחק קיים על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מופעלים בלי הרבה בעיות (חוץ מF.E.A.R למיטב זכרוני שלא שיחקתי בו על הכי גבוה אבל בהחלט ברמה גבוהה) בכל מקרה, יש איזה משחקים באופק שאמורים לגרום לו להתחיל להראות חולשה ולסחוב אותם לא על הרמה הכי גבוהה ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by amitos80,

שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tamos,

אני מתכנן לקנותא את כרטיס בארצות הברית בעוד כחודש וחצי חשבתי על GTX280 שיעלה כ600$ או על הHD4870X2 ואני צריך לדעת כמה מתח הם צורכים? כרגע יש לי במסילה של ה12V כ20. אמפר אני לא ידוע אם זה יספיק אם תיהיה בעה בספק זה יספיק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_536 עוד שאלה,זה מוקדם לשאול מכיוון שהתוצאות מבוססות על הVANTAGE אבל בכל זאת איזה כרטיס כדאי לי להשקיע GTX280 ב600$ או הHD4870X2 שלדעתי יעלה משהו כמו 450$? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by lalush33,

דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. אני מעוניין להוריד את הדרייבר 13.2 Beta 5 של אומגה אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך בכרטיס מסך HD 6950. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GamesFreak,

היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  10. אפשרות לחיבור 3 מסכים לפחות ויכולת להתמודד איתם. מספיק חזק כדי לנגן סרטי HD1080. וזהו.. ושיהיה כמה שיותר זול כרגע יש לי GF7600GT שלא מצליח לנגן סרטים מקרטע בלי סוף..וקשה לו להתמודד עם המסכים מעבד AMD4400AM2 2GB DDR2

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. פתחתי פה לפני כמה ימים נושא ולא כל כך התעניינתם בו , אז עכשיו אני ישאל שוב. אחרי שראיתי היום את ה 4870x2 והבנתי שהוא כל כך מטורף שבשביל השימושים שלי ( משחקים בסיסיים , צפייה בסרטים ) אין בו צורך. יש לי מסך 22אינץ עם רזולוציה של 1680*1050 , אני רוצה לקנות כרטיס שכנראה אעביר אותו גם למחשב בחדש שלי שאני יקנה בהמשך , יש המון כרטיסים בשוק , זה מבלבל. מה לעשות ? **יביאו לי את הכרטיס מארה"ב**

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by heho15,

יצאו ה1900.. מעניין מתי יגיע לארץ.. ^^ http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...t=53164&page=4 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53164 יש שם כמה בנצ'ים.. אין עדיין שום בנץ' באתרים נורמלים 16pipes 48shader procs when is G71?!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך דק חדש 19 אינץ אני רוצה בבקשה המלצות למסכים טובים בסכום של 3000-3500 ש"ח אני רוצה שהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  14. מחפש כרטיס חזק שיחזיק משחקים בצורה מכובדת על מסך 17" אבל שלא יוגבל ויבוזבז על ידי המעבד מתוכנן מחשב חדש עוד שנה ככה שלא צריך להשתגע ולפיכך התקציב הוא עד 650 שקל בלי חריגה של שקל תקציב של חייל תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978 (אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..) קיצר לעניין..! אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזה והוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר . אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקורי אבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Systema,

השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?

18. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, חברי היקר רצה ללכת להופעה של הפיקסיז. ואז הם ביטלו כי הם מבינים בפוליטיקה כמו שאני מבין בקוסמטיקה. אז הוא קיבל את הכסף בחזרה. אז עכשיו יש לו קצת כסף והוא רוצה כרטיס מסך חדש. המעט שאני יכול לעשות בשבילו זה לתת לו המלצה למשהו טוב באמת יחסית לתקציב. יש גבול לכמה אני יכול לצחוק עליו שהפיקסיז הבריזו בזמן שאני ראיתי גם את מטאליקה וגם את DJ SHADOW אז ככה: תקציב - כמו בכותרת, עד 350 ש"ח (נראה לי שלפי המפרט והשימושים אפשר אפילו בפחות. אבל אתם המומחים) שימושים - משחקים ישנים וקלאסיים(דוגמת Jedi Knight למינהם) ומשחקים יחסית חדשים אך קלילים יחסית(דוגמת Heroes of Newrth) וכן תכני HD(סדרות/סרטים). מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E2180 ASRock Wolfdale D667(בעל כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ראסמון,

אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by nehmia,

כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by ag80,

אני מעוניין לרכוש את גרסת ה GTX460 2GB בארהב בניורק או LA מישהו יודע האם ניתן לרכוש כיום?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Tchr0,

יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?

25. מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.