עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של HD6950 של SHAPPIRE.. האם יש איזה הגדרות מומלצות לניצול טוב יותר של הכרטיס בהגדרות של החבילה שבאה עם הכרטיס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by avico21,

:s05: חברים יקרים שאלה חשובה : יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שניה 2 סוגים באותו מחיר השאלה רק איזה ? MSI N9600GT או GeForce 9800GT של POINT OF VIEW למרות של POINT OF VIEW יש מעבד 98000 עם 1GB זיכרון הוא נראה די מעאפן לעומת ה MSI שנראה מסיבי יותר ולגבי המהירות שעון של ה MSI גבוהה יותר . יש 2 קישורים למידע לגבי הכרטיסים אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אנא ממכם הצציצו רגע בקישור ותגידו לי מה לקחת ? תודה POINT OF VIEW http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=9 MSI http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2509 תודה רבה לכם !!!! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by galedri,

איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by esaly,

היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  5. קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. ואם אפשר גם קצת פירוט על הכרטיס של הGEFORCE כי בחיים לא שמעתי עליו כלומר ידעתי שיש 6800 ואז יצא ישר 7600 אף פעם לא שמעתי שיצא 7300 ואני צריך את הכרטיס בשביל משחקים כי התקציב שלי נמוך יחסית כלומר 300-400 ש'ח וגם איזה כרטיס של RADEON מקביל ל-7300GEFORCE למשל יש את ה-7950GEFORCE שמקביל נראה לי ל-1850שלRADEON וגם אני צריך עוד סטיק של 512RAM ואל פסק אז אולי אתם מכירים איזה חנות שתקמבן לי את כול אלה כלומר כרטיס מסך RAM ואל פסק במחיר של עד900ש'ח זה יהיה אחלה ודרך הגב יש לי PCI EXPREES תודה רבה למי שיעזור ולמי שניסה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by 1,

לרגל רכישת מחשב חדש הומלץ לי בפורום מפרטי המחשב לרכוש את הכרטיס LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB אך בחנות המחשבים בכרמיאל שממנה אני ארכוש את המחשב יש את הכרטיס הנ"ל רק של חברת POINT OF VIEW. השאלה היא מה ההבדלים בכרטיסים, ומה עדיף, והאם זה קריטי ושווה לנסות להשיג מחנות אחרת. יש לציין שמחיר שלהם זהה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by zilkanir,

אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Jack_g,

אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה . זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר . בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה זו התופעה. מישהו נתקל בבעיה כזו. ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  11. מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307 כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז או…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by DeshDesh,

היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Polonian,

האם E6300 יעשה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by shai11,

היי ערב טוב אני כבר בקושי נוגע במחשב אני בתהליכי גמילה בנות עניינים אבל השגתי חינם x600PRO 256DDR של ATI ואני רוצה לשאול אם שווה לי בכלל להחליף אותו ב 7300LE הרקוב והמצחין שיש לי השאלה אם אני ירגיש הבדל עם ה X600 ?? אני משחק רק CALL OF DUTY4 והשאלה האם יהיה הבדלל? בין 7300 LE ל X600PRO? תודה וערב טוב..

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. המחשב כעיקרון הוא מחשב של משחקים כמוRA3 ומעלה אבל לא GTA4 וCRYSIS. ברצוני לקנות כרטיס מסך זמני(עד היום הולדת עוד 3 חודש). אני רוצה לקנות כרטיס זול,אבל שיהיה אוברקלוקר טוב ויוכל להחזיק משחקים גם ב22" (כרגע על המחשב הזה יש 17"). יש אתה ה 2600XT במציאון בKSP... ויש עוד כמה,מה אתם מצעים לי? AMD Triple Core 8450 FSP 550 80+ יותר מזה לא נראה לי שצריך נכון?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by dorviper,

חיברתי למחשב שני מסכים עכשיו זה עובד והכל אבל איך אני עושה שיראו בשני המסכים גם במשחקים? לא שבשנהינם רואים אותו דבר אלא שזה יעמו חצי חצי הכרטיס מסך שלי זה GT6600 אם זה משנה משו

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by HellBoY,

הוא במלאי אצלהם או שהם סתם מזייפים? 4000 שקל המניוק הקטן עולה.לא שווה ביינתיים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2254

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

19. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by shemiraz,

איזה כרטיס עדיף?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by oreinis,

אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by alexc32,

תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by shumbatzal,

אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by maverick,

יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  25. ראיתי nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIeו Sparkle ב1390 ובאייבורי אותו דגם של Gigabyte דגם GeForce 8800GTS 512 ב1060 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1140&CatCode=400 http://zap.co.il/model.asp?model_id=678630 יש איזשהו הבדל ממשי בין יצרני כרטיסי המסך? ועוד שאלה אם כבר מדברים עדיף לי 8800 gts 512 או 9800 gtx בתוספת של עוד 400 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.