עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TapUdi,

התקציב הוא 1000 שקלים אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה יכול להיות גם נבידיה וגם אייטי איי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Ronaldinho,

מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by ranran,

היי חברים, אני מתכנן בניה של מחשב סלוני, הצלחתי למצוא מארז שמצא חן בעיני, יחיד עם לוח mini-itx. כעת אני מחפש כרטיס מסך ביניים-גבוה (באזור 600-800 שקל), העיניין הוא שאני חייב שהוא והקירור שלו יהיו בגודל של סלוט אחד בלבד האם קיים כרטיס כזה בתחום המחירים שהבאתי שהוא בגודל כזה? (אני לא מחפש כרטיס חלש..) תודה!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by vacuuuum,

שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by markyosy,

שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by roes,

מה ההבדל בין: כרטיס מסך DX9 לבים כרטיס מסך DX8, שהתקינו במחשב DX9? יש הבדל בביצועים או במשהו אחר?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. אוקיי קודם כל המיפרט AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 512X2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 7300GS HEC 6C11 HEC 300W ART לגבי המטרות של הכרטיס אז ככה אני לא גיימר כבד , לרוב אני משחק פיפא קצת ניד פור ספיד ומדי פעם איזה משחק פעולה ולא אכפת לי שמשחקים יעבדו לי על LOW אבל בצורה חלקה ועל רזולוציה של 1024X768. בנתיים ממה שמצאתי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 http://skypc.co.il/pl_product~GV262~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV154~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GV264~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~28491~8~0.htm אני מזכיר , תתחשבו בספק שהוא לא משהו וגם מעניין אותי יכולת הOC של כל אחד מהכרטיסים כי גם זה בתכנון.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by yair71,

SDM-HS95B 19 TFT, 16ms, 250 cd/m2, 500:1, 160°:160°, BLACK SDM-HS95PS 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HS95PB 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HX93S DVI-D, Silver SDM-HX93B 19 TFT, 64kHz (Digital), 80 kHz (analog) SDM-X93H 19 TFT, 80 kHz, TCO 03 SDM-X93B 19 TFT, 80 kHz, TCO 99 יש לי כRטיס מסך ATI9500PRO הבן שלי צריך למשחקים רצינים והכי מתקדמים שיש אני צריך לסרטים ווורד האם יש המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by NaorYfrach,

הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?

14. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…

16. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by uvs84,

שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מזהDDR4 שרואים בכרטיסי גרפיקה מסוימים אני לא מבין ראיתי DDR4 ו3 בכרטיסי מך עוד לפני שהם היו RAM אז אם יש 4 כבר מה כולם בלחץ מה3 או שזה דבר אחר לגמרי ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by bears,

עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש ברשותי כרטיס מסוג PALIT 9600GSO 384MB DDR3 192BIT 8800 שעלה לי לפני שלושה חודשים 452 ש"ח (והיום עולה יותר 500) אני רוצה להחליף את הכרטיס מכיוון שהוא תקול ויתרה מזאת הוא עושה רעש נוראי מהמאוורר שלו. במקום להחליף אותו ולקנות קירור מתאים שיעלה עוד 200 שקל אני מעדיף לקנות אחד אחר שלא עושה רעש (חושב!!!). הבחירה היא מתוך הרשימה הנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4 *אציין שיש ברשותי מחשב חדש וספק SEASONIC 400W שיחזיק כל כרטיס אני מאמין. *אציין בנוסף שאני כמעט ולא נוגע במשחקים (אולי בתכנון עתידי) והשימוש הוא למסך22 ואולי חיבור לטלויזיה הHDMI שיש לי בכרטיס הנוכחי נראה לי שימושי ! תוספת המחיר :200 ש"ח גג

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. שלום! תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס לעריכה כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? fifa, nba, אולי מירוצים קצת. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegasהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא! חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא, יחפש את הכי זולה. עניין התשלום (אין צורך לרשום איך אתם משלמים): לא משנה. מפרט המחשב :מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי:gigabyte 8600gt 512mb ספק כוח: EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: sams…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ? הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT .. עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by IME3,

מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.