עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

2. החדשות מהשבוע האחרון בדבר השקת ה- RX480 אוטוטו כבר ב- 29.6.2016 ובמחיר מאד זול של רק 230$ לגרסת ה- 8GB (200$ לגרסת 4GB) כאשר הביצועים כבר ידועים והם מאזור חיוג R9-390 / GTX980, כבר גררו הוזלות ענק (למשל) בסדרת ה- 970 שמושפעת מכך במישרין. **אני בטוח שאם אבדוק, אז גם כרטיסים נוספים מדגמים אחרים בסגמנט יראו את אותו הדבר. הנה מחירים עדכניים להיום מ- newegg, רק 189$ אחרי rebate . משמע שרק הדיבורים על ההשקה כבר עשו את שלהם בשוק הבינלאומי. ורק אצלנו בישראל מדינת עולם שלישי, הכל מעוות - לוקח זמן מה עד שמתיישרים פה, ואפשר - שכן הצרכן הישראלי אינו ממען להיות מלומד או מעודכן בתחום כפי שצריך, ורק הוא צרכן מספיק טיפש כנראה, המוכן לשלם על כרטיסים ש…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. הכירו את כרטיס המסך שזקוק ליותר מארבעה חריצים ריקים בתוך המארז - והוא אפילו לא מוצר דגללכתבה

4. Started by Idan-h,

אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  5. שלום מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W עכשיו אין לי מממש אופציות לכרטיס מסך למפרט כזה נאמר לי מנושא שפתחתי שאני יכול עד( 9500GT (400-445 עכשיו איזה מפרט מינימלי שזה מסתמא מעבד ולוח אני צריך בשביל לקנות למשל 9800GT שיעלה לי איזה 700 מעבד E8400 לדוגמא ולוח בסביבות 300-500 שקל ובאם זה שווה בכלל או שעדיף להסתפק ב 9500GT

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. קצת באיחור אבל הנה, לאלה שמעוניינים לרכוש את הכרטיס מסך. עם הגעתו ל-VR-Zone האתר בחן את הכרטיס המערכת הנ"ל: Platform Test Setup CPU Intel Core 2 Duo E4300 Overclocked @ 9 x 266MHz = 2.4GHz Motherboard ASUS P5N-E SLI 650i SLI Memory 2 x 1GB GSkill F2-8000PHU2-2GBHZ DDR II set to run @ CL4-4-4-12, DDR2 800MHz, 2T Graphics Card 8600GTS 745/1145 7900GT 450/660 Hard Disk Drive Seagate 80GB Barracuda SATA Hard Disk Drive PSU SilverStone Zeus ST56ZF Operating System Windows XP Pro הכרטיס נבחן מול 7900GT שמהווה כרטיס Mid-End כיום במהירויות 450Mhz/660MhzX2. כאשר ה-8600GTS שמהווה גם הוא חוד החנית של Nvidia לכרטיסי ה-Mid End שלה נמצא במהירויות 745Mhz/11…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. האירוע הגדול לו כולם חיכו סוף סוף הגיע - כיסוי חי של אירוע השקת כרטיסי Geforce חדשים לחלוטין לגיימרים לכתבה

10. אני משחק משחקים לרוב ברזולציה 1024 1280X האם כדאי לקחת שני כרטיסים של 9600? האם להזמין 9800GTX? כרטיס 8800 מומהר? ממש לא יודע מה משתלם עכשיו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bad-sector,

טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by a1a1a1a,

רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by hatzhaik,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by XxehsomxX,

שלום, איך אני יכול לדעת אם הרזולוציה של כרטיס המסך שלי תתאים למסך lcd רחב שאני קונה. במקרה הזה, כרטיס המסך הוא geforce 4 440 והמסך שאני רוצה לקנות הוא samsung 226bw. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 תודאה לקוראים moshe

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שבת שלום.. יש לי את הלוח הנל והוא ציפסט 760g ויש לוח סלוט של pcie x16. ראתי שהכרטיס הנל הוא pcie 2.0 x16 הם יכולים לעבוד ביחד או שאני מוגבל לכרטטיסים מהדור הקודם? שמעון.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by mendyeta,

יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by moosh7b,

יש לי לוח אם שהבנתי שהוא בעיתי (?!) ולא כל כרטיס מסך יעבוד איתו. הלוח הוא GA-FDXR+ והכרטיס מסך שאני מקבל הוא 3D Fuzion לינק נוסף לכרטיס לעוד פרטים השאלה היא האם הם יעבדו ביחד? צריכים לשלוח לי אותו מNY וחבל לי סתם לעשות את המשלוח. אני צריך את הכרטיס הזה כי פשוט יש S VIDEO OUT . תודה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by RayZ,

אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by kobibo,

האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by alonkl,

LEADTEK WinFast PX8800GTX 320MB PCI-E LG L1750SQ 17" 8ms הממ.. זה מותאם טוב? אם לא.. בכמה כסף צריך לקנות מסך?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by IDOnoach,

שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Spirox,

אהלן, ברשותי כ.מסך מדגם Readon 6950, ועקב שדרוג מחשב ברצוני לרכוש Gigabyte GTX970 4GB. מעבד: i5 4690. => שאני צריך לוח-אם בעל תושבת 1150. שאלתי היא, האם יש לוח-אם בו אוכל להשתמש ולנצל את שתי כרטיסי מסך אלו במקביל?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by commendor,

אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.