עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

2. שלום לכולם, אבא שלי החליט לשדרג את המחשב שלי בזמן שהייתי בבית הספר בלי להגיד לי.. היה לי GEFORCE 5300 ואבא שלי קנה לי עכשיו את הג'יפורס 8400.. מישהו יכול בבקשה איך הכרטיס הזה..? תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by SilentBob,

ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/

4. קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.

5. Started by Vissor,

אני קונה כרטיס מסך חדש של הסדרה 8800 gts ,האם ספק של (2 מסילות)hec 500watt יספיק?? או שעדיך ללכת על enermax liberty 500 watt שעולה פי2 ממנו...??

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

אני צריך את הכרטיס הזה ב 500 שקל יש כזה?

7. יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. באתר של ספייר מצויין שמהירות הליבה היא 625mhz ושל הזיכרון 1800mhz http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 ומשום מה אצלי מהירות הליבה היא 500mhz והזיכרון 594mhz (ובטח בגלל שזה DDR אז זה בעצם 600*2 שזה 1200mhz אבל עדיין לא מספיק) נראה לכם הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by tamir2,

בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.elumens.com/products/visionstation.html http://www.elumens.com/products/images/quicktime-movie/vs_flyaround-005.mov היום במבצע של 10000$

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  13. אני פשוט לא מבין מהי ההגדרה הנכונה לפונקציה הזו (אינפינטי?) או שם אחר ואיך אני מגדיר אותם יש כרטיסים שרוצים ממיר מיוחד נוסף. בקיצור חברים אני חייב עזרה איך עושים שלושה כרטיסים בצורה נורמלית וקלה.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. היי אני מחפש כרטיס פרופיל נמוך רצוי עכשיו מבוסס ציפסט חזק (למחשב מבוסס אתלון XP 2200 פלוס) ראיתי שיש X1600 אבל זה כבר כרטיס שאינו זמין כל כך בשוק. האם יש אותו גם בסדרות החדשות של ATI כלומר האם הם יוצאים גם בגרסת פרופיל נמוך או שאני צריך להסתפק בכרטיסי זבל כמו 8500 7300 5200 הכי טוב שראיתי עד עכשיו היה X1600 וגם מקישור שנתנו פה ולא לחנות והוא היה PCI X ואני מחפש AGP.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אני נתקלתי בבעיה שהייתי קיימת אצלי כבר הרבה זמן מסתבר, של חימום יתר של הGPU.. בIDLE הוא על 70+- ובמאמץ, מי יודע, 90-100 ומעלה. הבעיה עם קירור המאוורר של ה 8800GT ידוע. אני יודע את זה, וקראתי לא קצת. לפי המלצות, אמרו להתקין Rive Tuner, ולשנות שם את מהירויות המאוורר. לפי זה: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=238574 עבדתי ושיניתי, עשיתי את החישובים שלי וניסיתי את של אחרים, ואני לא רואה שום שינוי של ממש, עכשיו הוא על 65 בIDLE ובמאמץ 86 בערך. ממש לא עוזר. ראיתי שEVGA הוציאו BIOS חדש [שאין לי מושג אם הוא בכלל עוזר] אבל הכרטיס שלי מSPARKLE, אז אולי לא תהיה תאימות ואין דרך חזרה. מה אני אמור לעשות? יש לי לדעתי איוורור טוב במארז, והוא לא חנוק או שום דבר שכזה. תודה מראש, …

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by nim901,

אז ככה נכון יש 3 חוטים? אדום לבן וצהוב? אז אני מנסה למשוך חוט שיגיע לסלון .. למטה ואין לי כבל מספיק ארוך אז האם אני יכול לחבר נגיד כבל אדום לכבל הצהוב שלי? האם זה יעביר וידיאו ?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות 4770 אבל בסקייפיסי אין איפה באזור רשון נס ציונה רחובות אפשר למצוא כזה?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

איך המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=7817 הנתונים שלו טובים למשחקים וסרטים...? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by mc_elad,

האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by gaziter,

האם זה משנה אם יש לי ברידג' אחד או שניים??

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by urich,

טוב שלום אני הולך למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש חייתי עם כל התוספות אני חושב למכור את המחשב בלי המסך הישן שלי בן חמש השנים (packard bell 15 לא שטוח או כלום אבל לאחרונה הלכתי לכוון אותו והיום התמונה בו חדה וטובה מאוד לא אני לא חושב על מחשב חייתי עם מסך מעפן אלא שהמסך ישמש כמסך שני שמציג תמונה אחרת האם הradeon 9500 תומך בשתי מסכים עם תמונה שונה ומה אפשר לעשות עם זה בכלל האם זה שווה לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.