כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מרכיב מחשב חדש והמליצו לי על כרטיס מסך Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB DUAL DVI HDMI הכרטיס מיועד לעבוד עם מסך DELL 22" 2209WA (בהתחלה, יש מצב שהמסך ישודרג ל 24" בעוד מספר חודשים לכל אלה שהולכים להמליץ לי על כרטיס מסך חלש יותר) ולשמש בעיקר להרצת משחקים כבדים, אבל בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הכרטיס מספיק חזק בשביל להציג סרטים באיכות טובה על מסכי 32" אני מניח שהתשובה היא כן אבל אני מעדיף להיות בטוח לפני שאני קונה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html/4 לHD4770 יש ביצועים יותר טובים מלHD4890 והוא גם יותר זול, אז מה היתרונות של הHD4890 על הHD4770?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-