כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל אלה שעדיין בעלי תושב AGP ורוצים DX10 ,אז Gecube חשבה עליכם ותשחרר בחלקו הראשון של ספטמבר את HD2600PRO. HD2600PRO יבוא כנראה בשני דגמים אחת של 512MB DDR2 ואחת של 256MB DDR2. גירסת HD2600PRO 256MB תעלה כ 100 יורו, כאשר גירסת 512MB כ104 -122 יורו. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2440&Itemid=1
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך אני בודק שהכרטיס בסדר ?? בדקתי בATI TRAY TOOLS וקיבלתי תוצאה גרועה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
סוף סוף(אני דוחה את זה כבר כמה חודשים) אני מתכוון לקנות כרטיס מסך. החלטתי על ה-(900 שח) X1800XT אני יכול למכור את הכרטיס שיש לי עכשיו (6600GT) ב 200-300 ש"ח. אני בכל מקרה צריך ספק של 400W. א) שווה לי להתקדם ל-1950XT? ב)יש לי P4 3.0GHZ. לא יהיה צוואר בקבוק? ג)אם 8600GT מסתדר טוב מאד עם ביושוק(רזולוציה 1280\960) חלק על הגדרות יחסית גבוהות, שווה לקנות במקם ה-ו1800\1950XT?
-
- 14 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לארה"ב מחר לשבועיים, ועלה לי לראש הרעיון לרכוש שם מוצרי חשמל. אז רציתי לדעת האם יותר משתלם לרכוש בארה"ב בחנויות אמיתיות, כרטיס מסך כלשהו לדוגמא, או שההבדל במחיר זניח יחסית לארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי את ה-HD2400PRO בשביל ה-HTPC שאצלי בסלון, התקנתי עם הדרייברים האחרונים והדלקתי איזה סרט בלוריי לראות מה קורה וחשכו עיניי, לא רק שהמעבד מתאמץ כרגיל על סביב ה-30% אלא שגם הנגינה ממ שלא חלקה ומרגישה זוועה, יש לציין כי המסך עצמו גם מרגיש מרצד, ואכן בדקתי בדרייברים ושמתי לב שמשום מה המסך מכוון שם על 30HZi, שמתי לב שברזולוציות מסוימות הוא נותן לי 50HZ ואז הנגינה מעט חלקה יותר... האם לא התקנתי תכרטיס טוב ? האם צריך להסיר את כל הקודקים לפני ההתקנה ?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שניהם קירור פסיבי): GV-RX26T256H - Gigabyte Radeon HD2600 XT 256MB GV-RX26P512H - Gigabyte Radeon HD2600 PRO 512MB אני לא משחק הרבה, ומשחקים כמו FIFA2007 , HL2 וכו' ההפרש במחיר הוא כ-140 ש"ח מה לדעתכם עדיף? (האם קירור פסיבי מספק ל XT ?) תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך למחשב בעל יכולות כמו של PS3 למישהו יש רעיון??? והאם הכרטיס מסך זהו הפרמטר היחידי או שצריך גם מעבד וזיכרון חזקים אשמח לעזרה שי
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי יותר טוב? Sparkle nVidia GeForce 8800GTS 320MB או Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail ומה זה הHD2900XT , אני רוצה את זה D: וגם : האם יש הבדל משמעותי ביניהם? והאם הכרטיס הטוב יותר באמת שווה את המחיר שלו? יש עוד המלצות? תקציב של 2300 ומטה לכרטיס.
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שאלתי היא ממש פשוטה אני סטודנט שרוב העיסוק שלי במחשב הוא תוכנות הרצה { שלא דורשות גרפיקה גבוהה אם משהוא מכיר אז כגון matlab } ואינטרנט במקרה ויש לי זמן אז המשחק היחיד שאני משחק כרגע הוא C&C 3 שאלתי היא ממש פשוטה יש לי כרגע כ.מסך RADEON 9800 pro עם 128 MB לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לשדרג אשר יהיה בסוקט של AGP ? { אם זה חשוב אז בגדול המפרט של שאר המחשב הוא : AMD Athlon 64 processor 3200 Socket 939 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 X4 =2 Giga Msi K8n Neo 2 } תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 8600GT או 8600GTS (שניהם של גיגאבייט אם זה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-