עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by g1zey,

החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Samsung CRT 17" - 753DFX - DynaFlat Monitor או LG CRT 17" - F700B - Flatron Monitor . ה-LG גודל נק' 0.24 והסמסונג 0.20. חוץ מזה הסמסונג עולה 120 שקל פחות אבל האם הוא טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  3. שלום לפורום ! ראשית, אני קורא את הפורום מזה כחודשיים (רק עכשיו הצטרפתי), פשוט תענוג שנית, אני עומד לקנות PX7600GT Extreme של Leadtek (הרבה בזכות ההמלצות החמות עליו בפורום), בעיקר משום שיש לי Radeon X550 שהגיע עם המחשב. אלא שעם המארז הגיע ספק-כוח גנרי 300W ואני לא משוכנע כלל שהוא יחזיק את הכרטיס. האם כדאי ללכת גם על: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ?? ובכלל האם ה- 7600GT Extreme שווה את ש +1000 ש"ח ? מה דעתכם ? תודה

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by SuBeX,

אני מתלבט, הביקורות די צמודות ואני לא יודע אם ה-CUDA והפיסיקס באמת עושים הבדל משמעותי בביצועים הסופיים כאשר שוקלים את המחיר. דרך אגב, אני קונה את הכרטיס בארה"ב - למישהו יש המלצה לחנות טובה וזולה מלבד NEWEGG? קראתי הרבה בנצ'ים אבל רציתי חוות דעת אישית אם מישהו מוכן לנדב. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Demon-Slayer,

הכרטיסים הנ"ל הם היחידים שנכנסים לי בתקציב (400-500 שקל) ואני חייב כרטיס מסך, אז מי מהם יותר טוב\עדיף? ויש לי עוד שאלה, אני מתעסק עם 3DMAX, וידוע לי שהFX תומך בתכנולוגיות יותר חדשות, האם הרנדורים יראו שונה עקב הטכנולוגיות המתקדמות יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by mos86,

שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. צמד כרטיסי מסך לשוק הבינוני-נמוך עתידים לנחות אצלנו במהלך החודש הקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. :kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. היצרנית המתמחה ביצירת פתרונות מחשוב קומפקטיים במיוחד ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה לכתבה

12. אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by jambo7,

שלום המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים מה שמצאתי זה הכרטיס של ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~32006~8~0.htm אבל אם יש לכם רעיון יותר טוב באותו סדר מחיר אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by ohadsch1,

איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. היצרנית הסינית Colorful מציגה כרטיס מסך היברידי ומתקדם במימדים מטורפים לכתבה

17. Started by sprite,

הראשון שחשבתי עליו הוא Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card והשני הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רואה ששתיהם אותו דבר בעצם, חוץ מזה שהספאייר הוא עם 256, והחברה לא כל כך מוכרת. הלוח אם שאני הולך לקנות הוא גם ג'יגה בייט ככה שהגיוני שלוח של חברה אחת יעבוד עם אותו כרטיס מסך. הבעיה ששם זה 128 זכרון ופה 256. מה עדיף? שתיהם באותו מחיר של כ 1000 שקל. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by White Raven,

יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  19. הגיע הזמן להחליף את הכרטיס המיושן שלי 8800GT לכרטיס חדיש יותר. אני עובד על טלויזיה של סמסונג דגם LA32A550 ברזולוציה: 1980x1080 והכרטיס כבר לא סוחב לי בהגדרות גבוהות. המפרט שלי- מעבד Q6600 על oc 3200 ספק של Corsair VX 450 מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא יעבור את ה1500 ש"ח ויתאים למפרט שלי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם אז ככה יש לי את המסך המשני שלי שהוא CRT 19, הכבל שלו היה קצר מדי ולא אפשר לסובב אותו יותר מדי, אז הלכתי לחפש כבל מעריך בחנות שהגעתי אליה, המאריך הכי קצר היה של 5 מטר. היה להם לאומת זאת כבל זכר לזכר של 1.5 ובעצת המוכר לקחתי אותו פלוס כזה מתאם קטן נקבה-נקבה. עכשיו חיברתי איתו את המסך (אגב בכרטיס מסך שלי יש 2 DVI אז לכל החגיגה מתווסף גם מתאם DVI-VGA) והעניין באופן כללי עובד. רק מה, עכשיו יש מאין הפרעה בתמונה. היא מתבטאת בכך שאם יש רק לבן/בהיר ועליו איזשהו משהוא יותר כהה, בצד ימין של החפץ הכהה יש מאין גלים כאלה.... אני כמובן חושד שהכבל (או אחד המתאמים) לא משהו, אבל אשמח לקבל עוד רעיונות... דגם המסך: IIYAMA Vision Master Pro 452 המסך הראשי שלי וכרטיס המסך רשומים במפ…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by jeyjey,

נשבר לי מהCRT, תקוע לי כמו בלוק בשולחן שגם ככה לא ממש גדול הרווחתי קצת כסף מעבודה, עכשיו אני רוצה להשתדרג לLCD אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה710T של סאמסונג יהיה הכי טוב לתקציב שלי אך האם הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקי מרוצים וספורט מהיר בלי מריחות? *שכחתי לציין שהוא גם ישמש לצפיה בסרטים, למרות שלא נראה לי שתהיה לו בעיה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  25. לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.