עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almor12,

אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by pro,

NVIDIA RIVA TNT2 32MB תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Yoram_gini,

היי יש לי Gigabyte UP4 ועליו GTX700 חדש יש לי 2 מסכים קבל DVI אחד קבל VGA אחד בכרטיס שני חיבורי DVI. יש לי מתאם DVI ל VGA אבל הוא ישן. יש לי 8800GT שהDVI שלו כן מתאים למתאם. אני יכול לשים את ה8800 על הלוח ולחבר אליו את המסך השני ? (ללא שימוש ב SLI רק למטרת תצוגה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by muam,

היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by DJO,

אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  8. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Styx,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הנ"ל התקנתי את הדריבר הכי חדש (10.4) ופיתאום שאני משחק אחראי כמה שניות מופיע מסך שחור ורק שומעים את המזויקה ובדקתי את המעב' לא מיתחמם יותר מידי(52 מעלות ל I5)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by קלוקיי,

שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by tango5,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: ??? 1. GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 2. כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם ATI Radeon HD4650 1024MB גירסת OC DDR2 ובאופן כללי: האם כדאי כרטיס DDR3 עם 512MB זיכרון, או DDR2 עם 1GB של זיכרון? אשמח לקבל תשובה מה עדיף תודה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by yakir dayan,

שלום לכולם... אחרי 4 שנים או יותר עם המחשב החטלתי שהגיע הזמן לשדרג המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: MSI X48C Platinum ספק כח: 650W (לא זוכר בידיוק מה הדגם אם זה כל כך חשוב) מעבד: intelQ9300 כרטיס מסך: HD4850 ללא שום קירור מיוחד זיכרון: 4GB DDR2 מסך: SAMSUNG T220 (לקחת בחשבון שבעתיד הקרוב אשדרג אותו למסך LED HD) התקציב שלי הוא בסביבות ה-800, המליצו לי על HD6850 עם אפשרות ל-CF בעתיד השאלה שלי אם זה יספיק לי לשנה הקרובה להריץ משחקים על גבוה ולא להתפשר על "NORMAL" או שעדיף להשקיע יותר ולקחת מעכשיו משהו חזק יותר ומה לגבי HD7770 שמעתי גם שהמחירים צריכים לרדת שווה לחכות?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. אני מזמין היום בחנות תכרטיס הזה מה אני צריך לקבל איתו בערכה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  15. האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?

16. Started by MiD,

איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. ש לי 6800GT שבזמן האחרון לא עובד באוברקלוק, ולא בגלל הטמפרטורה ,שהיא נמוכה! מה אתם אומרים על להחליף לדריברים לא רשמיים? כדאי? יש סיכונים כלשהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  18. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Loui1410,

היי כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים... יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…

21. כפי שאתם שמים לב, כרטיסים מהסאגות העליונות. 6800 GT \u 256 x800PRO \ XT נעים במחרים של 2500-3500.... האם בכלל משתלם לשים סכום עתק שכזה על כרטיס מסך ? במידה וכן האם התמורה שאני יקבל מלהוסיף 2000 שקל מכל כרטיס אחר מוחלש במקצת תהיה מלאה לכסף שאני ישלם ? ומתי צפויה או משוערת ירידה דראסטית של המחירים, בדומה ממה שהיה עם ה 9800 PRO שתוך זמן ממש קצרקצר ירד מ-2300 ל1500 שקל...

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  22. מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by avidan28,

http://www.cd-log.co.il/products_enlarge_h.asp?pid=2612&pcsid=51 מישהו מכיר את היצרן הזה?? מצאתי אותו שחיפשתי כרטיסים עם המאוורר החדש - 75 ממ.השם לא מוכר לי בכלל.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Keman,

http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.