עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  2. היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by unknown,

http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש.. יש לו 500 שקל בערך.. 600 גג.. הוא משחק הרבה (על XP), והמשחקים פשוט לא פועלים לו עם הכרטיס OB הנוכחי שלו. איזה כרטיס מומלץ? ומאיפה כדאי להזמין? אנחנו ירושלמים.. ושאלה לגבי התקנה- האם זה מסובך להתקין כרטיס מסך PCIE? צריך לדעת משהו מיוחד? להגדיר משהו מיוחד? תודה רבה על ההתייחסות! סליחה.. מפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 IDE Controller Intel® 82801FB Ultra ATA Storage Controllers - 2651 IDE Controller Intel® 82801FB/FBM Ultra ATA Storage Controllers - 266F Disk Drive SAMSUNG SP0812C (80 GB, 7200 RPM, SATA) CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mot…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?

9. שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  10. אוקיי אז ככה אני עם 4870 , אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 בפעם הראשונה הייתי עם 9.7 , יצאו גרסאות חדשות ולא יכולתי לעדכן , אמרתי חפיף , אחרי שראיתי שקיבלתי תוצאה ממש נמוכה בVANTAGE והייתי צריך גם פירמוט פירמתי והצלחתי להתקין 9.12 , עכשיו אני מנסה להתקין 10.2 ושוב אותה בעיה - אחרי שכבר ניסיתי למחוק הכלללל עם DRIVER SWEEPER אחרי שמורידים את הדריבר הוא מחלץ את ההתקנה , בוחרים שפה ואחרי זה INSTALL , ישר הוא יצא לי ורושם שהתוכנית נסגרה , לא יודע מה לעשות , אין לי כח לפרמט וכרגע אני בלי דריבר בכלל.

11. מדוע ההפרש הזה בין שתי הגירסאות האלה? מישהו יודע? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-496&depa=0 http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php?masterid=6941597&zip_code=98008 בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by בלה,

תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by enter,

E2180 2GHz @ 2.6GHz ‏HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ ‏1GB Kingston‎ x2 667@800Mhz WD ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ משקף ?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by The Ripper,

טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by dodoboy,

מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  18. שלום, קניתי היום מחשב HTPC לחבר מ RSM הבעייה היחידה היא הכרטיס מסך GT430 שעושה הרבה רעש יחסית למחשב עצמו המחשב עצמו ממש ממש שקט (אפשר להגיד שלא שומעים אותו) דיברתי עם RSM והם אמרו שאין בעיה להחזיר אותו ולקבל אחד אחר המפרט הוא: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box Scythe Shuriken Rev B Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit-חרא כרטיס רועש כמו טרקטור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Moreno,

?Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E? ב - 1090 + שנה אחריות שווה ? דחוף מאוד

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by porcupine_tree_26,

היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אנשים משהו מוזר.. כולם מדברים שעם הדרייבר החדש התוצאות מרשימות ביותר ב3dmark05 אני עם הדרייבר הקודם 71.25 קיבלתי בסטוק 5408 ואז אמרתי בוא ננסה את הדרייבר החדש מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את החדש..(כמובן בין לבין התחול למחשב) ואחרי שהתקנתי ועשיתי אתחול אחרון מאז כול פעולה שאני עושה המסך כזה מהבב לי או שמיתכבה שנייה ואז נידלק ועוד מלא דברים כאלה משוגעים מה קורה פה חברה ??? ועוד משהו הרצתי גם 3dmark05 וקיבלתי בסטוק 5100 אז איך בדיוק הוא אמור לעזור?? הוא רק הרס לי יותר את הציון... עזרה?? :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! יש לי חיבור hdmi בכרטיס ובמסך עצמו חיברתי כבל hdmi ביניהם והגדרתי במסך יציאה hdmi ואין לי תצוגה במסך מה הסיבה?... ???

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.