כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM4NCw5LCxoZW50aHVzaWFzdA== אין מה לעשות, המשחקים בעתיד ידרשו יותר זיכרון (במיוחד עם DX10).
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא :Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB DDR3 DualDVI ברצוני לדעת העם הוא יחזיק רזולוציה של 1680x1050 (במישחקים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
וגם אין לי את האייקון הקטן של ATI בצד ימין למטה. מישהו יודע אולי למה ?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (שדרוג של ה - Geforce 7300 LE העגלה שלי). מדובר על PCI-E, המחיר עומד על 1000 שקל +/- (אני לא גיימר כבד). לוח אם: MSI - P965 Neo זכרון: CEON 2GB DDR2 800mhz מעבד: INTEL CORE 2 E6600 מסך: LCD Samsung BW226, זהו מסך 22" רחב, הדורש רזולוציות גבוהות. כמו כן, יש לי ספק כוח ג'נרי (אני חושב :-\) 400W, אז אם אפשר כרטיס מסך כזה שלא "יאכל" יותר מדיי חשמל. אני מעדיף להישאר בסדרת Geforce, ושיהיה תומך בDX10 (כלומר סדרה 8). שמעתי על 8600GT/S, איך הם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי 1950 פרו של HIS 256MB dual core E6750 corsair 667 2giga gigabyte p35 s3 hec 500 בקיצור מה שקורה אני משחק במישחקים ופתאום אחרי זמן קצר באקשן ולא סצנות מסובכות מדי פשוט זה קופא ואז המסך מתכבה כזה ואחרי כמה שניות הכרטיס כאילו עושה ריסט לעצמו ואז זה ממשיך ולפעמים לא.... בATITOOLS שאני עושה לו 3DSHOW משו כזה אחרי דקה ו50 זה ניתקעה ועושה אותו דבר... בקיצור זה מעצבן ובא לי לשרוף את הכרטיס המעפן הזה הטמפ שלו בATITOOLS שראיתי ברגע שהוא ניתקע היה על 57 במצב מנוחה הוא על 44 אני כבר ניסיתי כל דרייבר אפשרי של ATI ופשוט לא עוזר בחלק מהדרייברים זה משתנה הזמן תקיעה.... אבל ממשיך להתקע משחקים שניסיתי הם (cod2, graw1,graw2,moh airborne DEMO) חשוב לציין שהמשחקים רצים מע…
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רוב הגיימרים כנראה מודעים למושג V-Sync, או Vertical Synchronization. כשהוא כבוי, בזמן משחק, יוצגו פריימים שאינם מסונכרנים עם קצב הרענון של המסך עצמו – כתוצאה מכך נפגע מתופעת לוואי הנקראת "קריעת תמונה", (או "Tearing"). זאת תורגש בעיקר במקרים של אורות מהבהבים במשחק או תנועה אופקית מתמשכת. מלבד הפגיעה באיכות \ אמינות התמונה ותחושת התנועה הכללית, כאבי ראש כתוצאה מכך נפוצים. • להלן תמונות המעידות על tearing, כאשר נלקחו בזמן תנועה (לחץ להגדלה) : קריעת תמונה תופיע כשכרטיס המסך מעדכן את באפר התצוגה בזמן רענון המסך (60hrz = שישים רענונים לשנייה) V-Sync מסנכרן את כרטיס המסך עם קצב הרענון של המסך ובכך מונע את תופעת ה-Tearing, אך עם זאת ישנו חסרון ואני אסביר: כרטיסי …
-
- 284 תגובות
- 163k צפיות
-
-
שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-