כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי fx5200 256ddr אני שוקל על לשדרג אותו יש לי תקציב של 1000 שקל פלוס מינוס וחשבתי על ati. אני לא יודע איך הם עומדים מול אנווידיה בגלל סיבה פשוטה שמעולם לא היה לי ATI . מישהו יודע איזה כרטיס טוב אני יכול לקנות בתקציב הזה? ששוה את הכסף ואני לא סתם אזרוק אותו שעכשיו יצאו הכרטיסים החדשים משתי החברת כמובן . בתודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני אמור לקבל לפטופ בזמן הקרוב, וחשבתי לקנות לו כרטיס טלוויזיה. אני עוד לא יודע אם תהייה ללפטופ יציאת פיירואייר (שאמור להיות יותר מהיר מהUSB...). ראיתי כמה כרטיסים כאלה שמתחברים בUSB, אבל אמרו לי שהUSB איטי מידי בשביל העברה חלקה של שידור טלוויזיה ושהאיכות של הכרטיסים האלה פשוט זוועה. על מה אתם ממליצים? לגבי תקציב, כמה שיותר זול אני רוצה כרטיס כמה שיותר איכותי, רצוי מאוד שיכלול אנטנה בילט אין. אני מוכן לקבל הצעות גם של כרטיסים עם חיבור פיירואייר...
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום זה כך אני קיבלתי אתמול מחשב ואני יזמנתי במחשב HD 4890 אבל לעומת זות רשום לי בדריבר ובמאפיינים HD800 (תיסתכלו בתמונה) שמעו אין לי ניסיון קודם עם ATI ואין לימושג אולי זה אומור להיות כך למרות ( אני יודעה שב-nVIDIA רשום את שם הכרטיס) אולי לא יתקניתי את הדריברים נכון? אולי זה אמור להיות כך? תודה לכול העונים http://www.siz.co.il/my.php?i=4z5qo3yetdmy.jpg
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הנה תמונה ובתמונה כתוב שהסמסונג 730B שלי בסוגריים אנלוג מה זה אומר חשבתי שהוא פועל ב- DVI תסבירו לי .... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-