עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך השוואה בין Radeon 9600 Pro לבין Geforce FX 5200 שתיהם 128 Mb מה יותר טוב ובמה?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by wampee,

שלום, אני מעונין לחבר מסך נוסף. אני יודע שהטמפרטורה של הכרטיס אמורות לעלות כשאני אעשה זאת. השאלה שלי,בכמה? הכרטיס בIDLE בסביבות 35-39C. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yogev_k,

חברה אני מתעניין בכרטיס x800gto fireblade ושמעתי שהוא עבר סירוס לצינורות שאי אפשר לפתוח אותו ל-16. עכשיו אני רוצה לשאול אם יש כרטיסים כאלה שלא עברו את אותו החיתוך ליזר הזה שדיברו על זה. וגם אמרו לי שיש שתי ליבות שונות. עכשיו איך אפשר לזהות את אותם כרטיסים שעברו את החיתוך או את שתי הליבות השונות. ורציתי לשאול אם זו הגרסה הכי חזקה של ה-x800gto. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by eladbu,

יש לי ראדאון 8500 128 של ספייר עם ק4.5 הבעיה היא שאינני מצליח להעלות את היטמן 2 הגרסה היא גרסת המשחק הסופית המשחק עצמו עולה וגם הסרטון ההתחלתי אבל לאחר הסרטון ישנו גרף שמעלה כנראה את המניו ושם הוא נתקע!ואז עולה ה-vpu האם משהו כבר שיחק את המשחק עם 8500? או שהבעיה היא בדרייבר כמו במלך פרס ש ק4.5 פתר את הבעיה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by dekgol,

1. יש לי R9500PRO שנה וחצי וחבר שלי רוצה לקנות אותו . בכמה שווה למכור אותו ? 2. אני רוצה לקנות R9800PRO של MSI מישהו יודע איך הוא ? איך הגוף קירור שלו ? נותן ביצועים טובים ?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by daniel_18,

אהלן, כבר הרבה זמן שאני מחפש כרטיס יד שנייה אבל לא הצלחתי למצוא, לכן אני חושב לקנות חדש. ראיתי שהמחירים של ה6770 וה5850 די דומים ואני לא יודע מה עדיף מביניהם, חוץ מזה לא ראיתי המלצות על ה6770 ומנגד הרבה ממליצים פה על ה5850 הזה. מהשוואה קצרה שעשיתי באתר של SP ראיתי שה6770 קצת יותר מהיר אבל הוא 128bit לעומת 256 ב5850, אני ודע שה6770 הוא מהגרסה החדשה אבל עד כמה זה משנה באמת? במה שונה הEXTREME מהגרסה הרגילה של ה5850? האם יש עוד כרטיסים מומלצים אחרים בטווח מחירים הזה (650 ש"ח +-) איך שני הכרטיסים לעומת הGTX460 768? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by Idanp,

איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Judge,

קניתי כבר מחשב עם הכרטיס מסך מסך הזה: http://www.tms.co.il/product/14339 שווה להוסיף 100 שקל בשביל הגרסה G1? הזה: http://www.tms.co.il/product/14596

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת לידטק והוא עולה 1700 והשני הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת Twintech והוא עולה 1515 איזה כדי לי לקנות מהם איזה חברה יותר טובה ואמינה תאמת על החבה הזאת Twintech לא שמעתי מחכה לתגובות

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by factor,

מי יכול לעזור :s05:

18. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=13575&vpn=128-A8-N350-TX&manufacture=eVGA האם זו חברה טובה והאם שווה לקנות את הכרטיס הזה יוצא לי 740 שקל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by ben007,

בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

21. שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by giloman,

MX4000 128MB ,RADEON 8500 128MB ,TI 500 128MB ,TI4200 128MB ???? מי ראשון ,שני וכו' ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by zagreb,

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by erezash,

שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WHITE_ZOMBIE4,

זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.