עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad_jacoby,

תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by matizami,

ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by myossi0,

האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  6. עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Laydeejane,

היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה

8. Started by Lion,

אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]

12. השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה

14. Started by cheapwine,

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  15. ככה, לפי EVEREST, יש לי Proview 986, ואני רוצה לדעת מה המחיר שלו, והדגם היחיד בגוגל שאני מוצא זה: Proview PX-986 19'', אין לי מושג אם זה המסך שלי או לא, ואני חייב לדעת מה המחיר של המסך היום, כדי לדעת בכמה למכור אותו, הנה התמונה ב-EVEREST: http://planet.nana.co.il/badboy12/everest.JPG אין לי מושג מה לעשות :< ה-Proview 986 PX-19 זה הדגם שיש לי? איפה אני יכול למצוא יותר פירוט על המסך שלי חוץ מ-EVEREST? תודה לעוזרים.. ובבקשה אל תתנו לדיון לשקוע, זה חשוב.. תודה. חג שמח

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by wwekingwwe,

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!

17. Started by marking,

מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gnome,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שיש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי כרגע 6600GT של גיינוורד 256 MB עכשיו השאלה שלי....האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך לX800GTO2 ולעשות אוברקלוק כלומר השקעה של 400-500 שקל או לחכות עוד 3-4 חודשים ולקנות את ה7900GT???

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום חברה, יש לי רדאון 9600XT 256MB של גיגהבייט.. ניתן לפתוח כמה צינורות עיבוד נוספים לכרטיס הזה?... ואם כן ..איך? תודה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. איך עושים סדר בכל זה. זה בסך הכל דגם אחד?!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by darkie,

אני מתלבט בין ה6600GT לבין ה7600GS... יש אפשרויות יותר טובות ואם לא אז מי מהם עדיף? תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by DL,

מה אתם אומרים על המסך הזה? עולה רק 2600 שקל ב PCH ואני חושב על לקחת אותו, יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? http://www.pch.co.il/docs/pd397445597.htm

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.