כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בקטע של לקנות מחשב וחדש וראיתי שמוכרים כרטיס BFG 8800 GTS 320MB OC משומש ב 1300 שח. זה המכירה שלו: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=1156 אז רציתי להתייעץ כאן ולשאול מה אתם חושבים , אם ללכת על זה או לא. תודה רבה לכולם מראש.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי radeon 6970 והייתי רוצה להשתדרג ל ]Radeon HD7970 3GB. מה אתם אומרים יעלה יותר מ1000? הבנתי שזה כרטיס חזק. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שאני משחק עם ההגדרות על האיכות הכי גבוהה של Textures במשחק, אני מתחיל לראות כל מיני ארטיפקטים עש שהמשחק פשוט נתקע ואני צריך לעשות Reboot. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים של ATI ושל ACTIVEX מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך ניתן לפתור? תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חשבתי על http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 או http://tms.co.il/product/4881 מה לקחת ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. קלפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
נגיד לי יש 128 MB בכרטיס מסך שלי אם הייתי קונה 256 במה זה היה עוזר לי ביצועים,איכות?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! הבעיה שלי היא שהאתר שלהם מאוד מעורפל בכל הנוגע לדרישות המערכת. הם נותנים מפרט מומלץ אבל לא מינימלי. בהתקנת המשחק על המערכת הקיימת שלי: intel pentium 4 1.8GHz 768MB ram וכרטיס מסך שאינני זוכר את שמו אבל שהוא לא מספיק טוב (אולי זה היה geforce 7700 אבל אני לא בטוח) בכל מקרה השדרוג המתבקש לדעתי הוא ל: NVIDIA GeForce 7600GT שלפי מה שהבנתי, למרות שמספרו הסידורי נמוך מה 7700 הוא הרבה יותר טוב.... (בכל מקרה שכחתי לציין שאני צריך AGP ולא PCIE) פה יש דרישות מינימליות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/tech_info.html אבל הם לא רשמיות: System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 128 MB Hard Drive Space: 10000 MB Other: nVIDIA® GeForce 5700…
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך למשחקים כדאי לי לקנות ב1400 שקל? תהיו ממש ספציפים בבקשה! 10X
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! טוב אז בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה: 3dmar 01 הכרטיס שלי הוא: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) והתוצאה שלי היא: 3358 והתשובה שלכם היא?......
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הג'יפורס 5600 ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של הוספת פילטרים. משהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה?? אני משתמש בגירסה מ"ס 61.76
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בצער רב, הכרטיס מסך שלי נפטר ויש צורך להחליפו בחדש. המחשב נקנה לפני כ 3 שנים המפרט הורכב ע"י חברי הפורום המפרטים: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Asus 8800GT 512mb זיכרון - 4GB כמו שאמרתי - הכרטיס מסך שבק חיים לפני מס' ימים. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך כי אני חושב שאין צורך - כשהמחשב היה תקין לא נתקלתי בשום בעיה להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (Starcraft 2,Crysis, Black Ops וכ"ו) ללא כל בעיות מיוחדות. למחיר - בדקתי וכרטיס זהה עולה כ 1000 ש"ח, אך מכיוון שעברו ר 3 שנים, האם קיימים כרטיסים המעניקים את אותם ביצועים בפחות כסף ? אני לא רוצה כרטיס שיפגין ביצועים פחותים יותר מה ASUS בהרצת משחקים. בנוסף אני עובד עם שתי מסכים, כך שאני צריך כרטיס עם 2 יציאות (D…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס ובנתיים התקנתי stalker אז אני בא לשחק ובהגדרות לא ממש גבוהות על medium 1024*768 בלי AA יש ככה 12 fps אולי זה בגלל שאר המפרט ג'גה זיכרון פנטיום 4 3.0 ועוד משהו אחרי 2 דדקות שאני משחק סטלקר או שהתמונה קופאת או שעושה לי ריסט ... למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני בודק בימים האחרונים על כרטיסי מסך ורציתי שמישהוא יעשה לי סדר בבקשה. קודם כל, יש לי מסך עם קצב רענון די נמוך של 60HZ וכרטיס מסך GTX 1060 6 GB אני רוצה להשתדרג קצת.. אני רוצה לעבור לRTX. ולפי מה שאני שומע בהרבה ביקורות שתכלס הRAY TRECING לא באמת עובד טוב במיוחד לא על הדגמים הזולים יותר בסדרה (2060 או 2060S) מה ששלח אותי לחשוב אולי לעבור ל GTX 1080 שאותו אפשר להשיג ביד שניה 1200 שח בערך. רק השאלה האם יש עניין לקנות בכלל להשתדרג כשיש לי מסך כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ HD3850 2G זכרון Gygbyte MA69G-S3H וכו קיצר התקנתי דריוורים (CATALYST 7.11) והרצתי את ה3Dmark06 להפתעתי קיבלתי ציון של :s05:7470 שהוא הכי נמוך ברשימה שמופיעה שם ובביקורות שראיתי הכרטיס הגיע גם ל10K מה יכול לגרום לכזה תוצאה "נמוכה" ?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-