עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuraxp,

יש לי תקציב של עד 700 שקל, אולם ראיתי שניתן לקנות את ה fx 5600 ב750 שקל, האם כדי להוסיף ולקנות? האם ה 5600 הרבה יותר טוב מ ה 4200?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by sagi_10,

זה= http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=abitx800gt256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817 או זה=gigabyte 6600gt vivo 128 mb 128 bit או זה= http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1616&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by Moooshe,

היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  4. והמאוורר על 100%..

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by lexsus,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 500 שקל גג למשחקים יש לי מסך 19 אינץ רזולוציה 1280*1024 מעבד q9400 וכרטיס מעפן עכשיו אני מתלבט לגבי כל מיני אבל אשמח לעזרה אני חוזר הכטיס שאני מחפש רק למשחקים

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  6. שמעו נכון כולם אומרים יענו ש MX זה חרא, נגיד: GeForce 4 MX440 זה 200MHZ DDR 400MHZ MEMORY SPEED 270MHZ CORE SPEED נגיד AGP 4X ו R9200 זה 250MHZ (וגם גירסה של 200 אבל אני מדבר עכשיו על 250) CORE SPEED 200MHZ MEMORY 400MHZ DDR אז איך הוא עובד יותר מהיר מהג'יפורס בהרבה? יענו זה כמו במעבדים? יענו שלא רק תדרים קובעים? :<

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by zombie,

האם הכרטיסים הנ"ל יסתפקו בספק הכח crosair hx520 האם הם יכנסו למארז NZXT Lexa Blackline מי מהם בעל ביצועים גבוהים יותר? בנוסף שמתי לב שהרבה שואלים לגבי 144Mhz, אשמח להסבר על מה מדובר, רזולציית 1440P? בתודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jack_g,

אני מחפש כ.מסך גם למשחקים וגם שיהיה לו VIVO אני חייב כניסת ווידיאו. חשבתי על לקנות רדאון9500פרו אבל אני לא מוצא דגם עם VIDEO IN אז השאלה האם יש איזה רדאון ברמה של 9500פרו ומעלה שיש לו VIDEO IN. אבל אני לא מתכוון לכרטסים AIW של ATI שהם יקרים בטירוף. תודה מראש.

9. אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by liores121,

שלום וערב טוב. ברשותי המחשב הזה: intel core duo t5900 2.2ghz 4gb ram ati mobility hd 3400 series אני מעוניין בהחלפת כרטיס מסך כדי שמשחקים נורמלים (לא הכי מטורפים) יעבדו לי על המחשב. אין לי מה להשקיע ולקנות מחשב חדש... חבל לי על הכסף. זה רק כדאי למלא לי זמן פנוי פה ושם. האם ניתן להחליף? ומה הטווח מחירים ? תודה והמשך יום טוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by killer1p,

תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!

15. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  18. יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  19. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  20. למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 888,

?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  22. ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by approx,

מה יותר טוב במישחקים וכאלה ה7600GS או הX1600PRO

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  24. רוצה לצאת לקנות מה עדיף בבקשה תשובה מהירה.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  25. שלום, יש לי לקוח שהלך לו הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות לו חדש אבל הלוח אם שלו תומך במקסימום AGP x4 ולכן אי אפשר לקחת כרטיסים כמו ה- 5200 או 9200. השאלה שלי היא אם אפשר לקחת כרטיס כזה בכל זאת ולצפות ממנו שיעבוד על 4x במקום על 8x? ובמקרה כזה האם הביצועים יהיו סבירים? (הוא עד היום עבד עם MX440 ואמר שלא היתה לו שום בעיה איתו כמעט בנוגע לביצועים). האם כדאי כבר לקנות מראש כרטיס 4x וזהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.