עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Domovoi,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 גודל מסך:19 inch LCD עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת שיש ברשותי . amd3800x2 2GB ram m2n-e enermax liberty 400W יספיק? x1800xt יעבוד? או צריך לשדרג משהו?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by master whilee,

בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by shabo,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב נייד עם הנתונים הבאים: מעבד T5500, עם 1 GB זיכרון DDR2 677mh, לוח אם intel 945 chipset, עם כרטיס מסך onboard GMA 950. כעט אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב, לא משהו רציני ויקר, כרטיס שיתאים למחשב שלי, שיוכל לעלות משחקים עם גרפיקה חזקה, באיכות הבנונית שלהם ברמה טובה מאוד. אך לצערי אני לא מצליח למצוא מידע בנושא, כל הכתבות והסקירות הן על כרטיסים גרפיים של מחשבים נייחים. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לנושא או שיוכל להמליץ לי על כרטיס מסויים אני אשמח מאוד! (עזבו Driectx 10..)

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by THE_LORD,

שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  5. השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by blabla2002,

בגלל שהסדרה כרטיס המסך הדור הבאה של ati הולכת לצעת פחות משבוע אז הרשת "מתפוצצת" ממידע. בקשר לביצועים אז כך הכרטיס הכי חזק בסדרה הx1800xt הולך להוציא 9100+ ב3dmark05 שה7800gtx מוציא רק כ7600 בנוסף במשחקי שתומכים בsm3 כנראה הוא הולך להוציא ביצועים משוגעים עד 90 אחוז יותר ביצועים בfear עד 40 אחוז יותר ביצועים בbf2 וגם עד 20 אחוז יותר ביצועים בfarcry יותר ממה שמוציא ה7800gtx אבל יש משחקים שהתוצאות שלו נמוכות בכ20 אחוז מה7800gtx כמו splinter cell וpainkiller מהירות השעון של הx1800xt תיהיה 625 למעבד ו1500 לזיכרון עכשיו בקשר לpipelines לx1800 יהיה 16 צינורות עיבוד פיקסלים ו8 צינורות shaders לx1600 יהיה 12 צינורת עיבוד פיקסלים ו5 צינורות shader ולx1300 החלש ביותר יהיה 4 צינורות ע…

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  8. שלום. אני מחפש כ.מסך למשחקים זהו מפרט המחשב שלי מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5 GD2X זכרון:2.5GB DDR2 667 מסך: MAG 17 CRT כרטיס מסך נוכחי ASUS ATI REDION 2600HT 256MB 128BIT

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by sirka,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים למערכת AGP הישנה שלי עכשיו לפי הביקורת באתר הם כמעט שווים עם נטיה לטובת ה 6800GT אבל ב TOMHARDAWARE כשמשווים בינהים במשחקים כמו OBLIVION half life prey וכו... הX800XT מנצח בגדול וה6800GT בקושי עובר ובמשחקים כמו OBLIVION הוא נותן 5 FPS בסצנות כבדות אשמח לשמוע מנסיונכם האישי האם הם באמת שווים ואיך הם יפעילו משחקים כמו NWN2 preescot 2.8 ht 1g kingstone ddr 400 250 WD Sata abit IS-7 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by mosep,

שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dimer,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by natan805,

אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hj4ever,

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת מתי אתם (הכוונה לאתר) מתכוונים לפרסם ביקורת על כרטיס מסך HD2600XT. יש שמועות שהוא אמור להימכר החודש, אבל עדיין אין כרטיסים בחנויות לפחות לא את של כל החברות. אני באופן עקרוני מתעניין בכרטיס של GeCube דגם RADEON HD2600XT 256MB GDDR4. אשמח לקבל אינפורמציה ממי שיכול. תודה.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by yanivd28,

שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by CoBrA-MaN,

אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hamtsani,

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?

21. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 לבין CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 הפרש של 110 ש"ח

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

במה הם שונים?... מה המירויות ליבה/זיכון של כל אחד מהכרטיסים?? pixel pipelines??? ומה עם...vertex shader pipelines כמה יש?? איזה מתח יש לכל כרטיס?... והאם אפשר לעשות צריבת ביוס מX800XL לביוס של X800XT?? תודה...

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by eitanmatok,

להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.