עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UNDERDOG,

איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by tovtov,

בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by RayZ,

האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  5. תכירו את הטיטאן X של 2016: http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-announces-geforce-gtx-titan-x-based-on-gp102-has-gddr5x.html נ.ב *** הכרטיס הזה נשמע מפחיד...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000. אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקס בבית לעומת זאת הסיפור שונה ניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחול המחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיה ניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by CyberBot,

מעבד:i5 e5500 לוח אם:G41 ראם:2GB הארד דיסק:500GB ספק 500W גנרי אני רוצה להוסיף למערכת הזאת כרטיס מסך לא למשחקים גיימינג הארד קור משהו באמצע

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by nas,

אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  9. היי, שלום אני קונה מסך LCD ויש לי בחירה בין שני מסכים: 1) MAG MS776 2) LG L171OS אני רוצה לקנות מסך שיהיה טוב למישחקים (שלא יהיה את תופעת ה GHOST), איזה מסך מבינהם יותר טוב ואם אתם מכירים מסך יותר טוב מהם בטווח של עד 2000 ש"'ח אז תגידו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by sariti,

Available Now at www.nvidia.co.il fast speed enjoy Nvidia Israel

11. Started by OmerS,

שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by amirusus,

אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  14. יכול להיות שאצתרך להחליך לוח ...השאלה אם ללכת על אותו הלוח כמו עכשיו או כבר לשים את ה P45 או משהו עם X48 בשביל ה PCIE 2 כרגע אני עם ה 4850 על ה GA-P35 DS3L שזה PCIE 1 כמה אחוזים הבדל כבר יהיו לכרטיס בודד (לא CROSSFIRE) ? מזעריים או משמעותי ? תודה .

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Tommy,

אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

האם אפשר להגיע עם OC ל4850 ליכולות של ה4870 ?

17. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

18. Started by avishai1b,

שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")

19. Started by dids22,

תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Roces,

שלום לכם! [glow=red,2,300]כרטיס מסך 1[/glow] - אני צריך המלצה לכ"מ טוב שישרת אותי הרבה זמן. הכרטיס הוא לאחים הקטנים שלי, שהמשחק הכי מתקדם שלהם זה Enter The Matrix (די מכובד אבל בודד). כמו כן אח שלי משחק גם בGTA3 / VC. מניסיון מהמחשב השני שיש להם (אל תשאלו, סיפור ארוך!), הם מסתדרים די טוב עם Ge-force 4 MX-440, נראה לי של לידטק. למרות זאת, אני מחפש משהו שישרת אותם הרבה זמן כי בקרוב אח שלי יתקדם למשחקים חדשים (הוא כבר התחיל, סוף סוך התגבר על "סנוד" ו"אייסי טאוור") התקציב עדיין לא ברור - זה יכול לנוע מ-300/400 עד למספרים הנמוכים בעלי 4 הספרות. כמובן שאני עצמי מעדיף לא להגיע לקצה העליון. השמות - Radeon 9000, Ge Force 4 MX-440, Radeon 8500/LE, (אם עדיין מוכרים... Ge forc…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש, שלא מיועד למשחקים. בכל זאת אני צריך כרטיס מסך, אבל אני רוצה להשקיע מינימום כסף. מה מומלץ? (מכיון שזה מחשב חדש, מדובר בחיבור PCI-E) 1. ASUS RADEON X300 SE 2. xfx 6200 Max 128MB TurboCache או שבכלל משהו אחר מחברה אחרת?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by yossi_s1,

הרבה פעמים כששיחקתי בכל מיני משחקים חשדתי שיש לי בעייה בכרטיס בגלל FPS נמוך יחסית. לדוגמא, מאיזושהיא סיבה לא יכולתי להפעיל את COD1 או 2 אני כבר לא זוכר על הגדרות הכי גבוההות, היה לי FPS נמוך מאוד. עכשיו אני משחק FARCRY ובביקורות הכרטיס החזיק ללא בעייה עם הגדרות הכי גבוההות, אצלי ההגדרות לא על הכי גבוההות ועדיין יש לי FPS נמוך. רזולוציה: 1680X1050 המפרט נמצא בצד, המעבד באובר ללא שינוי מתחים, הכרטיס גם באובר עם ATITOOL שמחליף בין פרופילים של 2D ו3D הטמפ' לא עוברת את ה70 מעלות ואין לי תוכנות שפועלות ברקע...

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  23. היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by assifbum7,

האם יש כאטיס מסך לגיימינג ל rdram3 עד 1000-1300 שקל? צריך תשובה דחוף

25. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.