עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by raYo,

שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value מארז ללא ספק HEC 6C60 ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מבקש המלצה לכרטים מסך לתושבת AGP X 4 ביט 64 עד 250 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by dennis14,

איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by avihay12,

שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש גם בפורם ולא הכי מבין במחשבים קיבלתי הצעה לקנות שתי מחשבים מחשב אחד עם כרטיס זיכרון nvidia 500 mb quadro והשני ati500 mb hd 4550 המחשבים זהים אשמח לקבל המלצתכם מה עדיף לי לעריכת וידיאו ?

11. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. הטלביזיה ישנה ויש לה כניסות S-VIDEO ו RCA (שלושה פינים נפרדים - וידאו ושני אודיו) כרגע המחשב מחובר לטלביזיה עם כבל S-VIDEO ואודיו אני שומע דרך הרמקול של המחשב. לכרטיס החדש מן הסתם לא תהיה יציאת S_VIDEO אלא HDMI, DISPLAY PORT, או DVI. יש המלצות לאיזה כבל אני צריך, איפוא לקנות, כמה בערך יעלה? תודה!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by bezangeloo,

יקנה מKSP. התכנון היה ללכת על הHD 4830 של ספיר, אבל הם הפסיקו להביא אותו. על איזה כרטיס ללכת שיהיה חזק אותו הדבר פחות או יותר ולא יצטרך ספק מעל 500W? (הHD4850 של ג'יגבייט יהיה בסדר?)

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  14. לאחר גל ראשון של מוצרים סולידיים ללא הפתעות מיוחדות - אנחנו מתחילים לקבל מידע אודות הדגמים המושקעים והמתקדמים ביותר שמכינות לנו שותפותיה של NVIDIA לעסק לכתבה

15. Started by DeathBlooms1,

אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by dino,

אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים , יש לי כרטיס מסך Quadro FX1100 ועדיין לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות של TV-Out. יש איזשהו חיבור בכרטיס שאין לי מושג מהו מה שבטוח זה לא S-Video מישהו יכול להגידלי מה זה החיבור הזה???? תודה !

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by erashel,

שלום, המחשב שלי הוא: I5 3750K 8 GB RAM HD6850 CROSSFIRE אני שוקל לשדרג לכרטיס מסך 280X במבצע של TMS שעולה 1022 ש"ח הביצועים של הכרטיסים שלי כבר לא משהו, השאלה אם זה ייתן לי שדרוג ששווה את הכסף? אני לא משחק כ"כ אבל בקרוב יוצא GTA שבו אני כן ארצה לשחק. ראיתי שיש גם 670 באותו מחיר בערך אבל נראה לי שפחות כדאי, ויש גם 7970 ב900 ש"ח מה כדאי לקחת ואם כדאי משהו אחר בכלל אז גם טוב. בנוסף רציתי לדעת, במידה ואני רוצה למכור את הכרטיסים שלי, כמה הם שווים בערך ביחד? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ovssj,

שלום יש לי תקציב לכרטיס מסך כזה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=378721 האם בתווך המחירים הזה יש כרטיס מסך יותר טוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום חברים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי לכבוד GTA V ואני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי (Radeon HD 4870) לכרטיס חדש יותר שיוכל לתת לי גרפיקה אופטימלית ב- GTA V. יש לי שתי מגבלות עיקריות: 1) המעבד ולוח האם שלי יחסית ישנים - AMD Phenom X4 9550 (ארבע ליבתי מהדורות הראשונים) וכמו כן לוח האם (Asus M3A78-EM) בעל חריץ PCI-E 2.0 x16. למיטב הבנתי ניתן להפעיל כרטיסי מסך PCI-E חדשים יותר על לוחות אם עם גרסאות ישנות של PCI-E, אבל השאלה היא מה הירידה בביצועים? 2) התקציב הוא בערך 600 ש"ח (עבור כרטיס מסך יד שנייה) או 1000 ש"ח (עבור כרטיס יד ראשונה, בהנחה שניתן למצוא אותו יותר זול ביד שנייה). הנחת היסוד שלי היא שעבור משחק כמו GTA V דרוש כרטיס מסך עם כמה שיותר זכרון. אשמח לקבל את עזרתכם! תומר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Andrey85,

שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש

22. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by rolerfix,

אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by tdl4,

Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by amirx19,

איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם תוכנה כזו.הנחת העבודה היא שעובדים עם 10 פרוייקטים פתוחים.האם יהיה הבדל אם עובדים עם 8500 או עם 8800GTX?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.