עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TGA,

שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by NIR-T,

עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....

3. Started by LazyBurger,

יש לי מסך 19' של LG ו StudioWorks עם רזולוציה מקסימלית של 1200 על 1600 במהירות 75Hz האם כ. מסך יקר כמו 8800GTX יהיה מיותר? כי יש לי רק תקציב של 7000 ואני רוצה שיספיק לי גם למעבד נורמלי וקירור מים וכו' ללכת על GTX, GTS 320 או GTS640? ואין כוונה לOC (אם זה קשור בכלל )

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by thedarkman,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. המפרט : AMD BARTON 2.2GHZ . ABIT NF7 . DDR 2GB 400MHZ . ATI RADEON 8500 . אם לא איזה שינויים יש לבצע בכדי לקבל ניגון ללא בעיות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by miki26,

כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV 415 1 415 או ה 6200?? ואם ה 6200 אז אפשר קישור לחנות הכי זולה שמוכרת אותו...

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by spectralcanine,

יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by jorgito,

שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  11. אני יודע שכבר קדחו על הנושא בפורום , רק להיות בטוח סופית , 4870 או הכרטיס הזה שמגיע עם OC . קישורים לשני הדגמים : חשוב גם שהכרטיס יהיה שקט , לא מצאתי ביקורות על הכרטיס של EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA http://www.directcanada.com/products/?sku=11340BD3111&vpn=4870PE5512&manufacture=DIAMOND תודה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by ForresT,

http://www.magicom-online.co.il/Cart.asp מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by yoni321,

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by irav,

אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by darkman,

אני לא חובב יותר מידי משחקים אני משחק רק משחקתי אסטרטגיה וגם מירוצי מכוניות לקראת C&C החדש נתקלתי בבעיה רצינית יש לי R9250 ואני בטוח שאני יסבול איתו... אבל מצד שני אני חייל תפרן וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במחשב שלי (דרך אגב היה לי GF3 TI 200 שהסתדרתי איתו כ 5 שנים...) מה שווה לקנות בערך 500 שקל... סטיה של 200 מקסימום.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by gggilad13,

יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. איזה כרטיס יתאים לי יותר לפרט החדש שלי? DFI LanParty UT NF4 SLI-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Geil 2GB (2x1024MB) DDR 400 Dual Channel Value Memory וכל השאר הדברים הנלווים.....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by ziva,

הי, מבקש המלצה לשידרוג כרטיס מסך וזכרונות. הייעוד - יישומי אנטרנט בעיקר אבל הכרטיס מסך המובנה מרגיש לי איטי עד כדי כך שעכבר מחשב אלחוטי זז בצורה מרצדת לעיתים (לא קורה עם אותו עכבר במחשב אחר, משתמש במסך סרזולוציה 1920 על 1080). אני חושב ששידרוג כרטיס מסך וזכרונות יפתור זאת. האם כך? מצ"ב פרטי הלוח אם והזכרונות. התקציב - נמוך, סדר גודל של 500 ש"ח לשני הפריטים, עדיפות באייבורי. תודה זיו

22. Started by yoni321,

טלוויזיה פלזמה עד 12,000 הצעות

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Ncoder,

יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 . הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...). רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה. הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP). מה גורם לבעייה הזאת ?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arielbarsheshet,

יש לי לוח אם gigabyte GA-870A-UD3 עם מעבד AMD Phenom II X6 1070T ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש באזור ה1200 שקל יש למישהו איזשהי המלצה מה כדאי לי להזמין? אם זה 100 שקל לפה או לשם בישביל משהו יותר טוב אני יקנה אותו. המחשב הוא לצורך הרצת משחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.