כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך 8800 gts ורציתי לדעת האם מעבד 3200+ 939 מגביל את הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קראתי כבר מדריכים ואני יודע בדיוק מה לעשות... אני רק לא יודע באיזה עפרון להשתמש איך בדיוק להשתמש בעפרון(איך בדיוק להעביר אותו על הקפקיטור) וכמה זמן(כמה התנגדות תיצור כל העברה, במילים אחרות כמה עשיריות-וולטים אני אקבל על כל העברת עפרון)? נדב
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6. אז ככה,רציתי לשאול: 1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>? 2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ? 3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה כדאי או צריך לקחת 4-של א…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי 1152X864 אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות... השאלה שלי היא כזו.. האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה.. (אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שווה לקחת אותו? הוא יותר טוב מלידטייק?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני בדילמה ! ככה שזה שמנסים לשכנע מישהו שלא מבין במחשבים (דוד שלי) לשלם עוד 250 שקל לספק איכותי והוא בתגובה : "מה פתאום אני לא משלם עוד 250 שקל הרי פה מגיע לי ספק כבר עם המארז" בקיצור ! מארז FOXON 400 ב230 שקל...(ספק ג'נרי מן הסתם) יחזיק קונרו עם כרטיס מסך 7900GS ? ואם לא בעצם מה אמור לקרות ? יפול כאשר הוא יעלה משחק ? ריסטים כל כמה זמן ?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
v530_15icr_sg_en.pdfרצ"ב המפרט של המחשב שברשותי ורציתי לשאול האם ניתן לשים בו כרטיס מסך nvidia gforce 1650 בהנחה והדגם הוא ללא צורך בחיבור נוסף לספק כוח. הספק במחשב 180W כמו כן במידה וכן האם יש המלצה לדגם מסויים? האם הכרטיס יתאים גם לתוכנות מידול כמו autocad ו sketchup? אודה לעזרה בנידון. v530_15icr_ug_en.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תגידו אני משחק על רזולוציה של 1280@1024 ולעיתים על קצת פחות. אינ עכשיו קונה מחשב חדש ויהי לי E6300 לוח אם של אסרוק 2 GB DDR 2 667 וHD 250 GB עכשיו אינ מתלבט בכרטיס מסך האם לקחת 1900GT או 1800XT בגירסאת 512 או 256. עקרונית לא תהיה בעייה של תקציב לכל אחד מן הכרטיסים אך האם אני יראה שיפורים שמצדיקים את ההשקעה? 2)האם לקנות עכשיו 1900XT לא יהיה בזבוז כי בכול מקרה בוא נגיד 4 חודישם אחרי שיצא DX10 אני יקנה כ. מסך חדש? לסיכום מה אתם ממליצים לקחת? נגיד ואני יעשה OC קטן האם ל 1900 GT יש יותר או פחות פוטנציאל מ - 7900GT ?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ברשת ומצאתי כמה,ראיתי שהם מקבלים בסביביות 4000 עכשיו השאלה שלי עם זה לכרטיס לבד או תוצאה כללית? אני בקושי מקבל 2000 לכרטיס לבד =\ ותצאה כללית של 5346 יש לי איזה בעיה בכרטיס?עזרה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה
-
http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B 8800GTS של GIGABYTE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9480 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=396&lineid=1&act=2 8800GTS של LEADTEK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9506 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו ומאיפה שאני ורצה לקנות זה עולה 540 שקל האם שווה לקנות אותט הוא טוב למשחקים? שווה אותו או לא?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-