כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רכשתי ספק כח המחזיק את המערכת הבאה : מעבד: I7 7490 זכרונות : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz לוח אם : gigabyte h97 gaming 3 אין אוברקלוק (כמובן H97...) השאלה היא אם ארצה לשדרג איזה כרטיס מסך יכול להחזיק הספק הזה ומאוד מעניין אותי לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שנמצאת ב I7 4790 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב יש שני כרטיסים שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ותציעו לי גם אתם: AMD HD 7950 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/FX795ATDBC?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card או ששווה להשקיע עוד 20 דולר ולקנות AMD HD Radeon 7970 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/R7970-2PMD3GD5?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card&ResultsPerPage=30 ועכשיו הדבר שייקבע הכל ... האם המערכת שלי מתאימה מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 ועוד שאלה שאני צריך שתענו לי הספק כוח ש…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני משחק פשוט DREAMFALL על 1280X960 עם פילטרים על מקסימום והכל, ועדיין אני רואה שהטקסטורות במשחק יכולות להיות הרבה יותר טובות(רק לגיבורה יש טקסטורות טובות) :s05:
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מכונת i7 והחלקים מגיעים לאט. אתמול קיבלתי את המחשב הGTX285 2GB SSC ורציתי לבדוק אותו על המחשב הקודם שלי - ראה מפרט משמאל. האם הספק של קורסאייר 520W על המחשב הישן שלי יכול להחזיק אותו.?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש כבר כרטיס מסך שיודע לעבוד עם הרזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
ששון ושמחה פתחתי את ה-6950 שלי ל-6970, השתמשתי בפתיחה שכוללת פאץ' לביוס הקיים של ה-6950 ולא צרבתי ביוס של 6970 כדי שאוכל לשנות מתחים. השיידרים נפתחו ל-1536 אבל כמובן מהירויות השעון נשארו על סטוק. אני רוצה לעשות אוברקלוק עם Afterburner אבל יש 2 בעיות: 1. מהירויות השעון מוגבלות ל-840\1325 אני לא יכול להגיע איתה למהירות של 6970 סטוק 2. אני לא יכול לשנות את המתח, האפשרות לא קיימת, נכנסתי לקובץ קונפיג ושיניתי את enableunofficialoverclocking ל-1 זה לא עזר... יש תוכנה אחרת? או פתרון לזה? או שפשוט לצרוב ביוס של 6970 ולגמור סיפור? אבל אז הבעיה היא שמהירויות השעון ישתנו אבל המתח של הכרטיס לא...
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, היום עם i7-6700K, GTX970 4GB, 32GB RAM ומסך 1440p 144Hz תומך G-SYNC (ספק כח Seasonic S12II 620W). את המעבר ל1440p עשיתי לפני כשנה ואני חושב שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך. הסתכלתי על 2080TI ונרתעתי מהקפיצה במחיר. נראה לי שהוא שווה את ההפרש עבור 4K, אך לא עבור 1440p. אין לי תוכניות לשדרג ל4K. הדרישה המינימילית שלי היא לסחוט 144 FPS במשחקי מולטיפלייר כמו Overwatch. אשמח לתוצאה טובה במשחקים כמו BFV וWitcher 3, אבל אם תגידו לי ש2080 יספיק (או אולי Super), אלך עליו. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש את זה: https://www.tms.co.il/product/13015 ויש את זה: https://www.tms.co.il/product/12969 שאלה #1 - הראשון זה GHZ? שאלה #2 - הם שווים בכוחם? (אם אני עושה OC לשניהם) שאלה #3 - שווה ההפרש? שאלה #4 - 780Ti כמה יעלה +-? בקיצור - מה להביא כואב לי ראש ואני צריך מחשב חדש
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עברתי על כל הנושאים בפורום הקשורים למסכים ולא הצלחתי לגבש דיעה. האם יש מסך אחר מומלץ ברמת מחירים דומה? מדוע לדעתכם הctx עדיף על ה mag (לשניהם אותה שפורפרת?)? או שמא ה mag עדיף? מישהו בעד ה lg? החשוב מכל, המסך שהכי פחו מעייף את העיניים! בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מנסה לשחק במשחק, התצוגה נראית כמו בתמונה המצורפת. האם אלו ארטיפקטים? הטמפ' של הכרטיס מגיעה מקס' ל52 מעלות. מה יכולה להיות הבעיה? (אני משתמש בדרייברים 197.13). תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול עם VIVO ברמה טובה מאוד (של כרטיס PVR לפחות) כדי להשתמש בו כמו YESMAX אז אני צריך שהOUT יהיה ברמה גבוהה מאוד, וגם הכניסה.. SVIDEO יש למישהו המצלות ?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-