עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

האם ניתן לעשות סופט מוד הכרטיס רדאון 9800 פרו של גיגהבייט? או כל מוד אחר?ומה האפשרויות? כאשר הקירור הוא סטוק!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. לפי מה שראיתי בתוצאות בכל מיני מקומו כאן בפורום כמעט כולם עוקפים אותי בתוצאות ולא לכולם כרטיסים חזקים יותר משלי 9600xt וגם לא מערכת חזקה יותר 2600 barton, אני יודע שאני נשמע מתבכיין ואנוכי אבל גם אני רוצה תוצאות כאלו ואני יודע שחלקכם השתמשו פה באוברקלוק,אז מובן מאיפה הציונים, אני בקושי מגרד את 12000 בלי אוברקלוק יש משהו שייתן לי את הציונים שאני יכל לקבל בלי אוברקלוק נגיד שינויים בהגדרות? תודה מראש וסליחה על אופן הפנייה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by Or94,

לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by roeiw,

שלום לכרטיס מסך שיש לי (חתימה) יש צ'יפ RV350 זה מה שיש ל 9600 לא?? ואם כן איך אני משפר את הכרטיס??

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by TheShadow,

עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אני רוצה לקנות מסך (SAMSUNG 997DF)...ואין לו תקן TCO 95...יש לו תקן MPR II...על מה זה משפיע...ומה זה משנה..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. למעשה את הכרטיס כבר קניתי, פשוט השגתי מחיר טוב יד שניה, והיה חבל לי לוותר על ההזדמנות. אני רוצה לקנות T220P של סמסונג (שהבנתי שמומלץ ביותר) השאלה שלי עם גרסת 512mb חזקה מספיק להרצת משחקים, (המחשב עצמו מבוסס I7 הוא בטח חזק מספיק) או שיהיה עדיף ללכת על T220 כדי "להקל" על הכרטיס.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. קניתי כרטיס טלוויזיה, ומיכוון שאני לא יכולה לחבר אותו מתחת לכרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך של ספיר 5770 - והוא תופס מקום של שני חיבורים. עכשיו הוצאתי אותו מחיבור הנוכחי שלו - בצבע כחול - אני יכולה לחבר אותו להכי תחתון בצבע הלבן? ועוד דבר, אם אחבר אותו ללבן, זה ייפגע בביצועים שלו? [וזה דיי דחוף כי המחשב שלי כרגע פתוח והפחד הכי גדול שלי זה שיקרה משהו לכרטיס מסך כשהוא מנותק..] תמונה - http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/DSC00107.jpg

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, ברצוני לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל- X1900XT 7900GTX 7950 .. מי מהם אתם ממליצים + אם אפשר לראות קצת ביקורות/ השוואות בין הכרטיסים... תודה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Mazumotte,

אולי יש איזה נס ארכיטקטורי מNVIDIA שגורם לכרטיסים לתפקד יותר טוב בDX10??

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by blue_wolf,

שלום היתי רוצה לשאול שאלה על הכרטיס R9200 דבר ראשון לפי מה שהבנתי הוא הכרטיס הכי טוב עד למחיר 450 שח +-(למרות שהוא ייתישן במהירות) או לא? עכשיו השאלה השניה שלי: האם הוא יגביל אותי במהירות של המשחקים ? לדוגמא הנסיך הפרסי החדש, מקס פיין 2, אנ בי אי 2004 והאם יש כבר משחקים או תוכנות שלא עובדות עליו נ.ב יש לי מחשב: AMD ATHLON 1500XP 256 זכרון

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. זכרונות בעלי ממשק תקשורת רחב במיוחד שמובנים על מארז הליבה הגראפית של כרטיס המסך עשויים להפוך לנפוצים הרבה יותר בעתיד הקרוב לכתבה

15. Started by balon007,

יש לי כ.מסך GFX5200 וטלוויזיה של GREATZ. הייתי משתמש די הרבה בTVOUT ופעם אחת הוא פשוט הפסיק לעבוד... ניסיתי להחליף כבל ולא עזר. הדבר המשונה הוא שזה עובד מעולה עם טלוויזיה אחרת וגם הבעיה היא לא בטלוויזיה אני חושב כי אם מחברים בה נגיד PS או וידאו היא עובדת מעולה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עוזר. תודה לעוזר.

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  16. שלום, מחפש כרטיס מסך שיתמוך בStarcraft II בצורה מלאה (רזולוציה ותוספות גרפיקה). יש לי מסך U2711, וכרטיס מסך GT9600 תקציב: 600 שקל תודה איתי

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום מה ההבדל בין כרטיסי קוואדרו לבין GEFORCE ואם הקוואדרו הם כאלו חזקים, מדוע לא להשתמש בהם עבור משחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by SkeletonBoy,

לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש מ-KSP עם כרטיס מסך 7600GT של POV... כשהגעתי הביתה והרכבתי ת'מחשב היה לו רעש של טרקטור (רעש של אוורור חזק מאוד!!!) לקחתי ת'מחשב ל-KSP והם אמרו שזה הקירור של הכרטיס מסך וככה הוא אמור להישמע זה הגיוני בכלל? ככה הכרטיס אמור להישמע? ואם יש לי אפשרות להחליף ל-7600GT של ג'יגהבייט עם הקרור הפסיבי השקט... לעשות את זה? תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  21. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by idan003,

שלום לכם, מאסתי לחכות וגם שראיתי שNV פשוט טורפת את כל הקלפים שלה בכרטיסים החדשים החלטתי שאני לא יכול יותר עם ה7850 (ההרוס כמעט עד סוף) לכן אני טס ב2 לדצמבר לקנדה (יאיאי) כדי כמובן לראות את קנדה היפה =] המלצה חמה ממש לכרטיס מסך חדש (אפילו 2) או אחד חזק. וכמובן חנות מאיפה לקנות . אם זה 2 תקציב 2800? אם זה אחד 2500? (יספיק?) האמת שחשבתי על שתי 290 אבל יש להם בעיות מאוורר? (רעש?) אז חשבתי על שתי 280X (אבל זה שווה?) הלך לי הראש מהמחשבה חחח מפרט: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series (חדש =]) כרטיס מסך: Rendon 7850 2GB תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by orlupo,

דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by NIRHA,

אם יש לי כרטיס מסך שתואם hd ומסך שתואם hd ..... מאיפה אני משיג סרטים כאלו ואם צריך חיבור מיוחד ?? תודה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.