כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
העכבר שלי כל הזמן נעלם לתוך הצד הימני של המחשב שאני מזיז לשם את העכבר הוא נכנס פנימה ולא רואים אותו ועכשיו זה גם פוגע לי במשחקים בזמן שאני משחק Command & Conquer 3 Tiberium Wars העכבר גם נעלם ואני לא יכול לזוז ימינה רק באפשרות החיצים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה כרטיס יעבוד המשחק FAR CRY יותר טוב ב-GEFORCE GT 6800 256 או ב-ATI X800 256 כי ראיתי הרבה בנצ'מרקים וש שמראים שברדיאו יותר טוב ויש שמראים שבNVIDIA
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה יותר טוב ובכמה? הגירסאה של ה XXT זה 650/2000 בכמה FPS
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הזמנתי ליפני שעתיים את הLEADTEK FX5200 256MB DDR 128BIT AGP ב-385 ש'ח מנעה מחשבים איך הוא מריץ GTA Vice City או GTA San Andreas ויש לי אפשרות להחלופו לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף ? דרך אגב סכום התקציב הוא 450 ש'ח !! תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המפרט: intel e6400 זיכרון מושקין 4GB לוח P5B Deluxe ספק ENERMAX 400W הכרטיס מסך Sapphire RADEON 1950PRO לפי מה שקראתי ממזמן יש בעיה בסדרה הזאת של Sapphire... שהם מתחממים ומתחילים ארטיפקטים ואז מפסיקים לעבוד מתישהו.. קרה לאחד כזה אצלי אחרי שנה, הוחלף במסגרת אחריות.. וזה שרד איזה שנה וחצי... הוא דווקא עבד יפה עד שהתחיל להדפק... משחקים על MED-LOW בסבבה.. בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס חדש. לשחק קצת במשחקים החדשים עם קצת יותר הנאה.. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חדש שיתאים למפרט הנ"ל.. וסתם בשביל הכיף, איזה כרטיס(ללא קשר למחירו) הוא הכי חזק שהמפרט הזה יכול לנצל מבלי צווארי בקבוק למיניהם? תודה רבה! =]
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני פשוט צריך חיבור כזה, כדי לחבר בצורה הכי איכותית מחשב HTPC ל-LCD... האם קיים משהו כזה? אפילו לא חייב כרטיס מסך... העיקר החיבור HDMI במחשב... אלא אם כן אתם ממליצים על דרך אחרת. תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס עד 300-350 ש"ח, החברה פה המליצו על 9500GT. (לא גיימר) רוב כרטיסי ה-9500GT 512MB DDR3 כבר נעים בין ה-420 ל-480.. ב-490, יש את הכרטיס כבר LEADTEK 9600GSO EXSTREME 384MB איך הוא? עדיף ללכת? עליו? השקעה של 500 ש"ח, הכי שווה פחות או יותר? (משחק רק PRO EVOLUTION SOCCER) יש לי ספק של 350W, לוח אם- ASUS P5B .. ייתכן בעיה עם הרכיבים?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ורואים צבעים הזויים כאלה כל המסך מלא סגול כחול ריבועים ומשולשים בכל מיני צבעים מה עושים !?!?!?!?!? אני משתגע כבר חשבתי שאני יוכל סוף כל סוף לשחק בGTA IV אניח משתגעעעעע בבקשה תעזרו המפרט: I7 2.8Ghz(גם חדש) לוח אם GIGABYTE EP43 כרטיס מסך GTX 560 asus
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע שהמסכים האלו עדינים מאוד אז אני שואל איך מנקים מסכים כאלו?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card בבית יש לנו עוד מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 2 64MBמשהו מלפני שנה וקצת. ביננו,אני ממש לא רואה שום אבל שום הבדלים בגרפיקה בניהם אז למה לעזאזל קניתי כרטיס ב-1000 שקל?! הרי יכולתי להסתפק באותו כרטיס מסך שבטח היה עולה חצי אם לא פחות . מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
סתם משהו שתהיתי לגביו קחו לדוגמא את שוק המעבדים, מעבד כמו אתלון 3800X2 עולה 2000+ ש"ח וכעבור שנה-שנתיים יורד ל400 ש"ח. התסריט הוא קבוע - ברגע שמעבד מסוים מתיישן, היצרן מוזיל אותו ומשחרר משהו יותר מהיר במחיר הקודם. כנ"ל בשוק הזכרונות. אבל בכרטיסי מסך, לעולם לא תראו 9800XT ,6800U, 7900GTX או X1950XTX (בכוונה הולך על היי-אנד) בפחות מ500 שקל, מכיוון שהייצור שלהם נפסק הרבה לפני שהם מגיעים למחיר הזה. השאלה למה זה קורה? מה מונע מהחברות לשדרג את השוק הנמוך?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס רועש ומפיץ חום ? יש לי חששות לרכוש אותו
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ( אל תתמקדו בזה, זה לא תוכן השאלה ) ובין היתר צריך כרטיס מסך טוב. תפקידו של כרטיס המסך שלו הוא לעבודה עם תוכנת גרפיקה בשם Solid Edge. כרטיסי הרדאון לא עובדים איתה כל כך טוב אך לעומת זאת כרטיסי ה Quadro עובדים איתה מצויין. השאלה הנשאלת היא מה לקנות משום שהוא מעוניין גם להריץ משחקים על המחשב. האם Quadro מתפקד טוב עם משחקים כמו Radeon ? התקציב לכרטיס המסך הוא בערך 700-800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבנות תכנת עבודה לתלת מימד+רינדור ואני בודק כרטיסי מסך... אין לי ניסיון בכרטיסי מסך ואשמח שתמליצו לי על כרטיס ברמה הגבוה ביותר. מה ההבדל בין סידרת ה Quadro FX לבין ה- Nvidia 8800, מה עדיף? עבור מחשב: אני החלטתי לרכוש את המעבד המרובע - QX6700 שאר הרכיבים ירכשו בהתאם...
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-