עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vatos-Locos,

דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by 54321,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב X800 או X800GT. את הX800GT מוכרים עכשיו ב1160 ואת הX800 ראיתי שכבר מוכרים ב1300 את הגירסא של ה256bit אז זה שווה את התוספת או שהוא בכלל לא יותר טוב מהX800GT.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by KMA12,

כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by evman007,

איך הכרטיס הזה לעומת ה9550 שלי? לאיזה כרטיס של הדור החדש הוא משתווה? הוא שווה קנייה ב400 שקל ללא אחריות וחדש?

5. Started by Bruce,

אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש

6. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  8. איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by mluggy2,

מישהו מכיר או יכול לתת חוות דעת על המסך הזה? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_lm919.html טווח המחירים שלו בארץ הוא כ~3300 ש"ח. על מה כדאי להסתכל שקונים מסך כזה ברשת? על אילו פרטים וספציפיקציות? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by BarM,

היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. מה ההבדל בין ה רדאון R9600XT ל רדאון X800GTO??

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.

14. מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  15. כן, אני יודע שזה נשמע קצת מפגר. (כמו מישו ששואלים אותו איזה אוטו יש לו והוא עונה 'אדום') אבל כנראה שזה ככה. מישהו פה בפורום באחד הטופיקים בנושא כתב שהוא קנה 4870 וקיבל כרטיס כחול ולא אדום. בלי קשר, שלחתי מייל לSapphire לשאול אם אני צריך לעדכן ביוס כי הכרטיס שלי ישן יחסית (נרכש בסוף אוגוסט) ובכל זאת, הביוס החדש יצא לא מזמן. ולמרות זאת הכרטיס שלי לא תורם את המספר הסידורי המתאים לביוס החדש. הם ענו לי: ככה שהכרטיסים האדומים לא צריכים לעדכן את הביוס. מכך אני מסיק שרק בכרטיסים הכחולים יש בעיה ודרוש עדכון ביוס. (אלא אם לא הבנתי נכון, או שיש עוד צבעים? ???) סתם... שתדעו

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by shay-biker,

טוב החלטתי... נראה לי אני הולך על הכרטיס 6800LE של POINT OF view/ALBATRON ... האם שווה לי? ומי היבואן שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום! אני כמעט סגור על קניית 6600GT בKSP... עכשיו אני ראיתי שיש שם גם 6800 ב300 בערך ש"ח יותר.. עכשיו האם במקרה שלי כדאי לי לשדרג ל6800? הביצועים ישתפרו פלאים? עכשיו צריך גם לקחת בחשבון שאם אני משדרג ל6800 אני צריך ספק כוח יותר חזק ממה שישלי במארז CI6A19.. שזה אומר עוד 380 ש"ח... מה דעתכם? נ.ב. אני דיי קצר במזומנים...( )

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_906&products_id=9651 האם כדאי לקחת את הכרטיס הזה יש לי ספק 400 HEC ומעבד AMD 6000 יש מצב שזה יחזיק את הכרטיס

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. תגידו איך הכרטיס נראה ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858 או http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg ומה מקבלים באריזה המקורית ?

21. Started by bendan7,

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 900 ש"ח שיתאים למפרט הזה : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 850.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 650.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 1 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 DVD NEC ND-3520A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) 300.00 ¤ 1 LG CD-R/RW x52x32x52 120.00 ¤ 1 Sony 1.44MB 3,5" FDD 50.00 ¤ 1 Antec SLK 3700AMB 350W 450.00 ¤ 1 תודה לכל העוזרים !

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  22. רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  23. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  24. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by TheSlidead,

היי, יש לי כרטיס מסך של ATI X1650Pro, אני יכול להשיג כרטיס מסך Gainward 7600GT PCI-e 256mb והשאלה שלי היא, מה עדיף מבין שניהם? והאם יש דרך לחבר את שניהן ומה זה יתן לי? תודה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.