כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. הנושא קצת דחוף כי היום אני הולך לאסוף את שאר החלקים למחשב שאני בונה. בכל מקרה, המליצו לי כאן בפורום על כ. מסך Geforce 7600GS, התקציב שלי הוא עד ה670 (גג גג). איך זה שראיתי כ. מסך של Leadtech - 8500GT במחיר של 450 פלוס מינוס כשה7600GS יותר יקר? אני לא מבין את ההיגיון בזה, משהו אומר לי שככל שהסדרה גבוהה יותר כך גם הכרטיס טוב יותר, אבל כנראה שזה לא ככה. אז כמו שאמרתי, התקציב הוא עד ה670 גג, אודה לכם אם תמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה, כשהחברה היא מספיק אמינה (לא חייב ג'יגהבייט או משהו מאוד יקר).
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם זה של ATI הוא פשוט יותר? מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תמיד היו לי מדיי פעם אחרי זמן מסויים של שיחוק במשחקים על גרפיקה גבוהה כל מיני ארטיפקטים מעצבנים (קווים בדרך כלל אפורים (ועוד כמה צבעים תלוי בצבע של הטקסטורה),שיוצאים ממודלים במשחק עכשיו זכור לי שהחלפתי בערך פעמיים את אותו הכרטיס מסך ותמיד הבעיות האלה חזרו על עצמן....אז אולי זאתי בעייה של תאימות? או לוח אם? או שיש לי קירור לא מספיק חזק? (4 מאוררים במארז לא מספיק?) הכרטיס הוא ATI Radeon 9500 pro 128mb OEM (אולי הקירור של הכרטיס מסך עצמו חלש מדיי בגלל שהוא oem?),בזמנו החלפתי אותו איזה שלוש פעמים....תמיד זה חזר על עצמו,חוץ מזה הכול פועל בסדר המשחקים זזים מהר,התוצאות ב3dmark תואמות את המפרט של המחשב,סרטים עובדים טוב......מה זה יכול להיות? יש אולי תוכנה מסויימת שיכולה לאתר ממה …
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל ופחות שיתן ביצועים נורמלים חחחח עד כמה שאפשר ב 300 שקל חברה שלי רוצה סימס 2 יש לה P4 3GHZ 512 RAM אם זה עוזר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כל הפרטים והשימושים שלי מפורטים בת'רד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4229731#msg4229731 בחלק מהמקומות הציעו לי את הGTX 460 בחלק מהמקומות QUADRO, פה בפורום חלק הציעו QUADRO חלק 460. לפי מה שהבנתי הGTX זולל חשמל, אז צריך לשדרג את הספק. כאן המפרט נכון לעכשיו (שימו לב, זה 8GB זכרונות ולא 4 כמו שכתוב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500547.msg4284565#msg4284565 אם בסופו של דבר פוסקים על GTX, תחשבו גם את עלות הספק החדש שיחזיק את ה460, ונראה אם זה משתלם. אז.. מה עדיף לשימושים שלי, QUADRO 600 או GTX 460?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום ;D רציתי לברר האם הכרטיס הנ"ל שווה קנייה ב-700 שקל ולשאול למה הכרטיס הזה לא נמכר בחנויות? ראיתי שהוא כרטיס מצוין לפי מבחני ביצועים... האם יש לו איזה באגים או עושה בעיות שלא שומעים עליו יותר...?
-
אהלן,קינתי HD4850 TOXIC אחד וP45 ואינ רוצה להוסיף עוד אחד...עכשיו הרבה אומרים לי שבגלל שכל כרטיס מוגבל על X8 הביצועים יהיו נמוכים משמעותית,אבל חלק אומרים שבגלל שזה PCI-E אז יש בעצם רוחב פס כפול. מי צודק? האם משתלם לעשות CF על הלוח הזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב, יש לי הזדמנות פז להביא כרטיס זהה לכרטיס שיש לי במחשב במחיר מצויין ללא מע"מ ועלויות משלוח. אני שוקל ממש לחיוב לעשות את זה, יש לי רק שאלה אחת, האם הספק יחזיק? ;D ;D ;D אני עם Seasonic X-650 שידוע בביצועיו ויכול לספק גם בכיף 700W בעומס. ראיתי ש-GTX690 צורך במאמץ מלא עם 3960X באוברקלוק 550W. האם הספק שלי יחזיק לי זוג 680 ב-SLI ללא דאגות מיותרות?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-