כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
דור ה-Navi, שצפוי לרשת את Polaris ואת Vega בעת ובעונה אחת, עלול להתעכב ולהגיע אלינו מאוחר מהצפוי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בגירסה הבאה של Riva Tuner אפשר יהיה להפעיל 4 pipelines נוספים בכרטיסי Radeon 9500 באנגלית בשפה זרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המידע לא מפסיק לזרום: פרטים חדשים התגלו, לכאורה, אודות שני כרטיסי המסך העתידיים של אנוידיה לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-960-%d7%95-titan-2-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע איזה מתאים לי למחשב תוכלו לעזור ולתת המלצות לוח אם- GA-G31M-ES2L מעבד- dual core e5300 זיכרון 2G אני מחפש משהו בסביבות 400 ש"ח אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה למשחקים וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך העניין אם אני ארצה להריץ את ה4870X2 או את ה4850X2 שיבואו בעתיד או נגיד 9800GX2, כולם ירוצו על הלוח הנוכחי שלי או שרק הכרטיסים של ATI היות והצ'יפסט תומך בCF(הלוח עצמו לא תומך לא בCF ולא בSLI ובעל סלוט PCI-E 16X אחד.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קבלו פףףףףףףףףףף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב לפני בערך 10 חודשים קניתי את המחשב שלי ובחודשים האחורנים שאני משחק במשחקים כבדים כמו Hitman BM\ cod2\AOE 3 אני כל הזמן רואה ארטיפקטים מטורפים ! אני לא יודע בדיוק מה לעשות הכרטיס שלי במנוחה על 54 מעלות...לא נראה לי שזה נורמלי \: יש לזה פתרון והאם אתם ממליצים לקנות קירור ? ואם אני מרכיב קירור שקניתי על הכרטיס אז האחריות מבוטלת ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה עדיין בBETA, עדיין אין לי BIOSHOCK, אני כרגע עם 162.18. כדאי להוריד את הדריוורים החדשים http://www.nvidia.com/object/winxp64_163.44.html ?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלו P4 2.4GHz ASUSTeK P4S800D-X -- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא רוצה שיתאים לו לפיפא 2009, חשבתי על HD3650 ל AGP... ראיתי שיש גם ביותר זול 2600PRO gamer... איך יהיו ההבדלים בין הכרטיסים? האם יריצו? והאם יש משהו יותר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לי יש לוח אם ASUS P5B DELUX עם כרטיס מסך EN8500GT/512M של ASUS, השימוש העיקרי שלי הוא בסימולציית טיסה של מיקרוסופט, הבנתי שניתן לחבר כרטיס נוסף מאותו סוג בחיבור SLI (יש מקום לכרטיס נוסף בלוח אם). השאלות, האם אני חייב לחבר כבל המקשר בין שני הכרטיסים (בחלקו העליון), ואם כן, מה היתרונות או חסרונות אם לא אחבר? במידה שאצטרך כזה כבל, היכן מומלץ/ניתן לרכוש? כרגע אני עם שני מסכים "19, האם חיבור מסך שלישי/ורביעי, יגרע מהאיכות של הסימולצייה? אשמח לקבל חוות דעת כללית על הכרטיס הנ"ל, ובכלל על השימוש ב-SLI. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלחתי מייל לאקסלנט הם החזירו לי תשובה שיכולים להשיג לי במחיר 250$ . האם כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לוח -אם של GA דגם G31M-ES2L. זיכרון:kingston 2GB 800MHZ DDR2 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GeForce 9500GT, 512MB DDR3 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב במחשב שלי. רוצים למכור לי אותו במצב חדש ב250 שקל יד שנייה(קנו אותו וגילו שהוא לא מתאים). אין לי הרבה כסף להשקיע מכיוון שאני עושה רישיון עכשיו. אז האם משתלם לי הן מבחינת מחיר והן מבינת תאימות למפרט שלי. עריכה:מצאתי באותו מחיר גם Sapphire ATI Radeon HD4650 1GB GDDR2 PCIe שלדעתי כבר יותר טוב אני מחכה לתגובה שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש אותי לתקופה ארוכה, יש ברשותי מחשב כבן 4 שנים זקן ועייף. ברגע שהגעתי לקטגוריה של כרטיסי מסך התחלתי להתבלבל, יש כל כך הרבה מוצרים איכותיים בחוץ שקשה לבחור מה הטוב ביותר. הגעתי למסקנה לאחר סקרים רבים והיא: Asus X800XT PE 2DT or PowerColor X850XT PE אשמח לקבל תגובות ענייניות עם הסברים חיוביים או שליליים בנושא והמלצות שכן כרטיסים אלו עולים כסף רב ובכדי לעשות את ההחלטה המתאימה ולבחור את הכרטיס הטוב מבניהם, פניתי אליכם לסיוע. לינקים: Asus - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2341&catcode=76 PowerColor - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2763&catcode=79 תודה מראש, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-