כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע לכרטיס מסך תומך 3D. זו המערכת שיש לי כרגע: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-945GM-S2 v3 ATI Radeon HD 4650 (RV730) Video Adapter CHIEFTEC 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail המחשב הוא לא לגיימינג אלא בעיקר מדיה סנטר. מחפש כרטיס שייתן איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 600 שקלים. אלו הכרטיסים שבינתיים ראיתי השאלה אם יתאימו וכמובן איך הם: SAPPHIRE HD 6670 או 6770. דרך אגב המחשב מחובר למסך סמסונג C7000 46 אינץ. תודה לכולם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=101&cat3=257 חושב לקנות אותו במחיר של 2500 ש"ח (דרך חבר שאבא שלו...), עם 3 שנים אחריות ועם : GPU RADEONTM X800 XT Memory 256 MB 256-bit GDDR3 SDRAM Core / Memory Speed 520/560 MHz GigaFLOPS 200 billion floating point operations/sec. Transform Rate 780 million vertices/sec. Memory Bandwidth 35.8 GB/sec. Pixel Pipelines 16 extreme parallel pixel pipelines Pixel Fill Rate 8.3 Gigapixels /sec. DirectX Support 9.0 OpenGL Support 2.0 RAMDACs 400 MHz DACs Output DVI-I / TV-Out / D-Sub/Video-In Operating systems : Microsoft® Windows® XP, Microsoft® Windows® 2000 Bus AGP …
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש כרטיס זול בחיבור AGP למחשב הישן שלי שיריץ את המשחק HALF LIFE 2 בצורה חלקה (80-100FPS) בהגדרות מינימליות על רזולוציות 800X600 או אפילו יותר קטנה...? חשבתי על ה5500 או 5700... מה אתם אומרים איך הם יתמודדו עם HALF LIFE 2? למי שיש באנצ'ים מ2004 שיביא לי... דחוף תודה...!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב ישן (יחסית) שלי עד סביבות 600 ש"ח. השימושים במחשב יהיו רב תכליתיים אך יכללו גם משחקים (לא כבדים מדי). יש לי לוח אם מסוג DG41WV עם מעבד מסוג core 2 duo E6320. חשוב לי לציין שבשנה הקרובה אני מעוניין לשדרג את המחשב עצמו ולכן רצוי שהכרטיס יהיה תואם למערכות חדשות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז לפי הכותרת יש לי MAG 570FD, שטוח, 15"... כן.. קטן.. אבל מה לעשות :\ בכל אופן, סתם בשימוש רגיל אתמול, המשחק הבזיק וכשהוא חזר לעצמו, הוא נהיה ריבוע קטן באמצע המסך, עם חלקים שחורים בצדדים... אז חשבתי שההגדרות נדפקו או משהו, מתחתי אותו מהתפריט של המסך, ועכשיו הכל מתוח... בצדדים, כל נראה מתוך מהרגיל... אני משתמש ב- 1152*864 בקצב רענון של 75 הרץ (המסך לא מסוגל ליותר) ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, וזה לא עבד... אני מרגיש חובה לציין שכשאני מפעיל את המחשב והוא עושה IDE Detection אז התצוגה רחבה יותר ממה שהייתה קודם.. כלומר לא רואים חצי מהטקסט בצדדים... אז כנראה שהבעיה של המסך שלי היא בעיה של הווינדוס ולא של המסך\ כ.מסך... מה קרה למחשב שלי? :\ בתודה, שי.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קיצר חברים זה הסיפור..קניתי מחשב לפני שנתיים בערך עם 7600GT 256 ולפני שבוע הוא נשרף אז בחברה החליפו לי ל-8500GT 512..אני בנאדם שמבין שלא תמיד השם והמגה בייט אומר הכל ואני לא פראייר אז אני שואל אתכם האם ה-7600GT שהיה לי אכן חלש יותר ממה ששמו לי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב כבר בערך 3 או 4 שנים (לא זוכר בדיוק) שקניתי אותו אז הוא נחשב חזק מאוד אבל היום כבר לא... מפרט: core2quad Q9450 2.66ghz 4gb זכרון ATI HD 3870 השימוש שלי במחשב הוא 70% צפיה בסרטים וסדרות בFHD 1080P ו30% משחקים. חשבתי אולי לשדרג את כרטיס המסך לאחד שתומך בצורה הטובה ביותר בוידאו מקודד ולא מקודד ונותן תמיכה בפורמטים חדשים של סאונד. בנוסף הבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים גם ב3D ומכיוון שבקרוב אני הולך לשדרג את המסך (מסך טלויזיה LCD שמשמש בתור מסך המחשב) אז התמיכה ב3D חשובה לי מאוד. אני גם משחק קצת שיש משחק שממש מעניין אותי (האחרון היה פורטל 2) אז שהכרטיס יהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1080x1920, והבנתי שיש משחקים גם שתומכים …
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום הלך לי הכרטיס מסך 8400 gs .. עכשיו אני לא צריך יותר מזה הוא הספיק לי פשוט הוא נהרס לי זה המפרט שלי: AMD Athlon 64X2 Dual +core processor 5200 2.69GHZ 3gb ram ספק Ez cool 300w אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למפרט הזה, שוב אני לא מעוניין לשדרג ואני יודע שזה מפרט ישן אבל עדיין איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים אפשר להתאים למפרט? תקציב של עד 400 שח תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות למכור את הכרטיס שלי 6800GT ב-1500 ש"ח.. ולקחת 7800GT כנראה של XFX ב-2100.. בעיקרון מישהו שאני מכיר רוצה לקחת 6800GS ב-1400ש"ח.. ואני יכול למכור לו את שלי 6800GT ב-1500.. שזה יותר נמוך ממה שמוכרים את הכרטיס הזה בשוק.. (הכרטיס שלי בן 4 חודשים בערך).. וגם יותר חזק מה-GS.. כדאי לקפוץ על זה או להישאר עם מה שיש לי?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע בתקציב 2200 שקלים בערך, ומתלבט בנוגע לכרטיס מסך. במדור מפרטים מומלצים, בתקציב 2000 שקלים, כרטיס המסך שמומלץ הוא ה-9600GT 512MB 256bit. אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא יחסית נחות ל-HD4850, אבל רציתי לבדוק אם האחרון שווה תוספת של 220 שקלים לצרכים שלי! סך הכל, אני משחק במשחק אחד באופן קבוע: World Of Warcraft, שיצא לו הכותר החדש WOTLK לפני חודש, כשהדרישות המומלצות אליו ממש מצחיקות וגם כרטיס מסך זול יותר יעביר בצורה סבבה. עוד שני משחקים שאני כנראה אקנה הם Call Of Duty החדש שיצא, ו-GTA IV שאני מחכה לו המון זמן. חוץ משלושת אלה, כנראה לא יהיה לי יותר מדי זמן לחרוש על משחקים אחרים לשנה הקרובה, בגלל לימודים ועבודה. יש לי מסך רחב 22" אם זה משנה משהו. אז …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי r9600 דיי חדש של ATI ואני חושב שאני לא מצליח לנצל את כל הביצועים שלו. אני משחק דיי הרבה משחקים כל החדשים שיוצאים אני שם תגרפיקה על המקסימום המשחק זורם חלק והכל אבל הDetail הוא לא נקי אני רואה הרבה קיווקווים כאלה על הדיטייל כאילו הוא לא נקי כזה...אני לא מבין מה זה כי ההגדרות הם על המקסימום ואני יודע שאם כרטיס כזה אני אמור לראות הרבה יותר יפה!!! הנה כמה תמונות: HALO: http://planet.nana.co.il/masteror/1halo.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/2halo.JPG NFSU: http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu1.JPG http://planet.nana.co.il/masteror/nfsu2.JPG רק תראו אותם על 1024X768 כדי שתבינו על מה אני מדבר
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E DDR2 800MHz OCZ Plat…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-