כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היום ביררתי ואמרו לי שהוא עולה בסביבות ה 1000 שקל שהסתכלתי פה ביד שנייה ראיתי כרטיסים מפלצות כמו ה אלבטרון 880GTS ב1400 או 2900XT רציתי לדעת אם כדאי ללכת על חדש או יד שנייה כי הכרטיסים פה עבדו רק כמה שבועות אני צריך למשחק כמו ביושוק מידל אוף הוהור הירבון גוסט ריקון 2 וכדומה החדשים שיצאו ויצאו תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה יקל על הדילמה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט שלי ושייתן לי ביצועים מקסימליים למשחק, התקציב הינו 1000 ש"ח ובגדול אני לא כל כך מעוניין להחליף ספק, רק אם באמת באמת אין ברירה תודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata 2 . מארז case atx p-4 6a19 hec
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכול חברי הפורום אני פעם ראשונה מתנסה עם כרטיסי נוידיה..ואני לא חושב שהכרטיס שקניתי נותן תביצועים שהוא מסוגל.. אז לכל בעלי כרטיסי נוידייה רציתי לשאול אותכם האם יש דברים נוספים שלא באים עם התקנת הדרייברים שצריך להתקין? אלה הדרייברים שמותקנים האם זה מה שצריך? תודות לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הזה : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3689150&g_kind=1 ולפי מה שהבנתי ה G פורס 5200 על הפנים במשחקים ושאלתי בחברה כמה יעלה לי לשדרג אותו (אני מאוד לחוץ כספית) והם הצעו לי לשדרג ל רדאון 9550 מתצורת his ב 150 שקל האם זה שווה והאם הוא טוב מה 5200 משמעותית הכרטיס http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=91&view=yes
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הנה, סרטון קצת דרמטי, אבל אוטנטי לגמרי. https://www.youtube.com/watch?v=Far7GJch2KA מ - CES, כמובן.
-
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
- 3 followers
-
-
פתחתי פה מקודם תרד אבל זה קצת סוטה מן המסללול אז פתחתי חדש הקיצר ככה יש לי בעיה במשחק אחד שרואים שהוא כזה קופץ ואמרו לי שזה בעייה בדרייבר אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן ועדין קופץ(66.93) הורדתי את אחד שלפניו (61.77) והוא אפילו לא מתקין אותו(כאלו הוא ממתקין אבל אחר כך אחרי שהמחשב עולה מחדש הווינדוס לא מוצא שום דרייבר) וכמובן הדרייבר שבא לי עם הכטיס לא עובד(66.81) אז מה לעשוות??רק לי זה קורה? אמור בקרוב לצאת דרייבר חדש? הקיצר אחרי הכל חזרתי לדרייבר 66.81 (כי היתה לי בעיה עם 66.93-גם משחקים אחרים התחילו לקפוץ לי איתו) ועכשיו יש לי בעיה נוספת (שהיתה לי פעם ושלחנו את זה לחנות וסדרו לנו את זה אבל אמרו שבפעם הבאה הם לא יסדרו) דבר ראשון הפוסט בכלל לא מזהה תכרטיס מסך(אפילו ש…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לא מעודכן לגי הביצועים , אבל המחירים ב-1000 ש"ח יותר מהATI 3870X2 9800X2 של ספרקל 1G עולה 2900 ש"ח 3780X2 עולה 2100 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2347&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=319555
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-