עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת ביצועים מה יותר עדיף ולאו דווקא מחינת ביצועים לרזולוציית מסך. הגרסה של ספיר - TOXIC OC - לרדאון 4870 עם 1GB או הגרסה החדשה של ה GTX260? שניהם באותו טווח מחירים לפי מה שבדקתי. (בסביבות ה 1500 פלוס מינוס). תודה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Aviad6,

אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??

3. Started by SpiritKnight,

שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  4. לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by saaar3,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי -ATI X1950 PRO 512mb לכרטיס nvidia 9800gt 512mb ורציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל גדול בביצועים חוץ מזה שאני אתחיל לנצל את ה-dx 10. ה-9800 gt כרטיס יחסית זול ואם אני לא טועה יש כרטיסי 8800 gt יותר יקרים ממנו (אם אותו זיכרון) ולכן רציתי לדעת האם הוא טוב?..וגם אם אין בעיות חום עם nvidia.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by רז555,

חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

הסרתי את הדריוור הקודם והתקנתי את 190.62, עכשיו כשאני בוחר את הHDTV כמסך יחיד או כמסך נוסף ועושה APPLY הוא פשוט מתעלם מזה לגמרי וחוזר אחורה כאילו לא קרה כלום. רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by Eli100,

אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תופעה מוזרה החלה לפקוד את מחשבי: לפני כמה ימים התחדשתי ב-GTX570 חדש וחביב, ומאחר ויש לו יציאת DP חיברתי את המסך (2408WFP) באמצעותו. (לפני כן היה 4870 בחיבור DVI). מאז, התחלתי להבחין לאחר הדלקת המסך (המחשב עובד 24/7) חלק מהאייקונים על שולחן העבודה "טיילו" למקום אחר, בעיקר כאלה שנמצאים קרוב לשולי המסך. פעם אחרת כל האייקונים היו מקובצים ברבע מסך, כמו לאחר הורדת רזולוציה. אני לא יודע לומר אם זה נגרם ע"י הכרטיס החדש, או החיבור החדש למסך (DP). אני עובד ברזולוציה של 1920X1200. מישהו נתקל פעם במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי (ראו חתימה), כבר מתחיל להיות חלש למשחקים החדשים. ראיתי במספר אשכולים פה, שמומלץ ללכת על RADEON 5770, משום שהספקו לא גדול. ברצוני לדעת, האם הכרטיס הזה טוב לגודל המסך שלי? (יש לי 20 אינצ') האם אינני צריך לקנות ספק חדש עבור כרטיס מסך זה? מה הוא כרטיס המסך הטוב הבא בתור (טוב יותר ממנו הכוונה), ואיזה ספק מומלץ לקנות עבור כרטיס זה? האם בכלל כדאי לי לקנות כרטיס מסך יותר טוב ממנו או לא? כמה FPS אני אקבל במשחקים החדשים עבור ה-5770 עם המחשב שלי? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by badmama,

ומה בדיוק הפילטר הזה תורם לחווית המשחק / גורע ממנה? כמה הוא מעמיס על הכרטיס והמחשב?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by sigald,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך של GIGABYTE מסוג 6600GT בגרסת OEM (כלומר ללא הקופסא, רק הכרטיס). הבעיה היא כשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לכרטיס יש חיבור s-video לא סטנדרטי עם 9 פינים (תמונה למטה מסומן ב-B). הכבל כנראה מגיע כחלק מהאריזה המקורית. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל דומה?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by ITZIKAMSA,

למה לקנות 9800SE של HERCULES ב 1490 שח ולא את ה9700 של ATI ב 1430 שח בKSP???? גם יותר זול וגם בעל פוטנציל גדול יותר לOC!!!!!!!

15. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, תחילה אני רוצה לציין שהתלבטתי אם לשלוח את הפוסט הזה כאן או במערכות הפעלה, ואני מקווה שזה המקום, אם לא מנהלים אנא העבירו. קניתי כרטיס מסך 9600GT שכעת מותקן על מערכת הפעלה WinXp ולכן כאמור אינו יכול לעבוד עם DX10.X השאלה שלי היא כזאת, האם במשחקים החדשים, שתומכים גם DX9.X וגם DX10.X כדוגמת Assissan's Creed האם יהיה הבדל בתצוגה של המשחק בין שני מערכות ההפעלה?, כלומר האם המשחק עצמו זהה מבחינת הגרפיקה עבור שני המנועים הגרפיים? השאלה מסקרנת אותי שמה אני מפסיד חלק מחויית המשחקיות בחלק מן המשחקים החדשים בתודה מראש לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. יש לי Crossfire HD4850, ויש לי בשני הכרטיסים כאילו בכל אחד 2 חיבורי DVI, ובאמצע חיבור שנראה כמו PS2, אפשר לדעת מזה החיבור הזה ולמה הוא משמש? תודה.

18. Started by haKo$,

שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by black T.I,

הייייייייייייייייייייייייייייייי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eleven11,

אני צריך המלצה על כרטיב מסך בכ-550 ש"ח. הכרטיס צריך להיות PCI. המחשב משמש גם למשחקים חדשים ורציניים אבל אני לא לחוץ על רזולוציה גבוהה. אם אפשר גם לתת הסבר לבחירה. תודה

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  22. שלום וערב טוב, מבקש עצה אחרונה לפני קנייה לכרטיס מסך ברמת מחיר סביב 200$ נקנה בארה"ב כנראה מNEWEGG מפרט (חלקי) P45 של GIGABYTE עם e5200 שרץ על 3.88 גיג'ה. 4GB זכרון של GSKILL BLACK Ed ספק עם 30A ב-2 מסילות 12V. עשיתי שיעורי בית אך למרות זאת קשה להגיע להחלטה. רמת הפרדה כרגע - 1366 על 760. רמת הפרדה בטווח של שנה - 1920 על 1080. הסדר לפי העדפה כרגע משוכלל עלות/תועלת (דגש עלות + הצורך בשדרוג ספק) - למיטב הבנתי מביקורות שקראתי. 1. XFX HD4890 - 200$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438 2. Sapphire HD4870 - 150$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102849 3. GIGABYTE GeForce GTX 260 (OC) - 220$ http://www.newegg.…

23. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Jenia24,

המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  25. שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.