עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 00Amir,

לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by most,

בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  3. עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by shy26,

שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש לגיימינג, המשחקים שאני משחק : Skyrim Civ 5 Dawn of War COD למיניהם Metro 2033 Dead Island מעוניין גם BF3 ובגדול לא להגביל את עצמי יותר מדי ובכלל בדרך כלל אני משחק על הגדרות מקסימליות, עם קצת פילטרים (AA*2 או *4) כיום יש לי GTX260 ועדיין סוחב ברמה סבירה אבל בחלק מהמשחקים אני כבר לא כל כך מרוצה מפרט מחשב הנוכחי בצד, כרגע עם מסך 1680X1050 אבל מתכנן ביחד עם הכרטיס גם קניית מסך כנראה 1920X1080 התקציב עד 1400 ש"ח עבור הכרטיס בלבד. אין שום חובה לנצל את כל התקציב אם כרטיס זול יותר יתאים לדרישות. אני מתלבט בין: HD6870 GTX560 GTX560 ti HD6950 HD7850 או שאולי כדאי בכלל לחכות לראות מה NVIDIA מוציאה? תודה מראש, אריק

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by chris_u16,

האם זה נכון ש R9000pro עוקף בביצועים את הכרטיס R9200? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9200VIVO.htm האם זה נכון שמבחינת הביצועים שלR9200 מתפקד בערך כמו כרטיס GF4 MX440? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm העם עדיף לקנות את הכרטיס הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-299507488.htm על פני ה R9200??? (מבחינת יחס/מחיר)? אגב....כשאני אומר R9000pro או R92000 אני מתכוון לכרטיסים של GigaByte בלבד. עריכה: לפי מה שאני הבנתי.....שהR9000pro עדיף על הR9200 מבחינת ביצועים....תקנו אותי אם אני טועה אז..מה עדיף לקנות?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by BUNG,

שמעתי הרבה עליו ושמעתי שגרסת הDDR3 היא ממש חזקה וממש טובה ושאפילו 2 בSLI מגיעים ל79GT. אפשרי? אמיתי? רציני? או בולשיט?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  10. כשיצאו כרטיסים התומכים ב DX10 הכרטיסים התומכים ב DX9 ירדו במחיר?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by barnes,

קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  12. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

13. Started by menyd1,

אהלן , יש לי כרטיס מסך hd5770 לא יודע מה קרה לו הוא פתאום לא עובד נידפק משהו . מבחינה חשמלית הוא עובד המאוורר עובד, אני לא יודע מה לעשות חבל לי עליו כרטיס חיה הבנתי שלא מתקנים כרטיס מסך זה נכון?? (רק מחליפים למי שיש אחריות)? יש לי בבית לוח אם חדש מהקופסא שלא נגעתי בו שזכיתי בו דרך האתר MSI big bang fuzion מותאם לאוברקלוקינג לוח רציני לגיימרים אני מוכן להביא אותו חינם למי שרוצה תמורת כרטיס מסך טוב יש הצעות בקשה איך אני יכול להתארגן על כרטיס מסך? בלי לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  14. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Inno3D 9600GT GDDR3 512MB pci-e e-save 385 ש''ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  16. אהלן. סליחה שאני פותח מלא דיונים, פשוט אני קצת לחוץ בקטע הזה. טוב, אז יש לי ג'יפורס 6600GT שקניתי לא מזמן, ועכשיו המחשב מפורמט, וכל הדרייברים בסדר. אבל, כשאני מריץ את פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות זה בדרך כלל טס מבחינת הFPS, אבל יש מדי פעם תקיעות, שהכל פשוט תקוע, לא שהכל זז לאט. עכשיו, לדעתכם זה קשור לכרטיס מסך, או שאולי זה הזכרון, 256X2 MB RAM 400 DDR? כי זה כבר לא בעיה, יש תוכנות שמטפלות בזיכרון. אז תענו לי, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, ביקשתי את עזרת פורום המפרטים בהרכבת מחשב חדש. המליצו לי ללכת על HD5850 אבל שקט די חשוב לי. רציתי לדעת האם הקירור של ה-Sapphire HD5850 vaporX נחשב שקט או שקירור הסטוק מספיק שקט? הכרטיס נמכר ב-TMS ב-1560 ש"ח. זה משתלם? תודה אנשים.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  18. המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by אסף ב,

שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Snufkin,

which one is supoesed to be better? and is there a big different? Sorry for the english, But I m in holland...

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  22. אני מדבר על הרזולוציה המקסימלית, בלי פילטרים. בינתיים אני מריץ Crysis על VH עם פילטרים AAx4 על רזולוציה 1280x1024 ויש לי בערך 30-45 FPS ובקרוב אני משדרג לT220 ורציתי לדעת אם אני יוכל להפעיל את הרזולוציה הכי גבוהה, ושלא תיהיה לי נפילת FPS

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by kopler,

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by elilosky,

על מה אתם ממליצים לי מישהו אמר לי ששוה לי Sapphire ATI Radeon X1300 PCIe 256MB מה אתם אומרים?

25. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 17 ומתלבט קשות בין 2 המסכים הבאים : 1. LG 1710B - עם DVI, קונטרסט 1:450 וזמן טוב (16MS). ב2600 ש"ח 2. SONY S73 - ללא DVI, קונטרסט 1:500, מעט יפה יותר ואותו זמן. ב2450 ש"ח יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ואני משתמש במחשב לסרטים, מעט משחקים ואינטרנט. האם כדאי להשקיע ביציאת DVI ? האם באמת רואים הבדל מיציאה אנלוגית ? האם ככל שיעבור הזמן יתפתחו כרטיסי המסך אקבל תמונה טובה יותר במשך עם יציאה דיגיטלית ? או בקיצור - איזה מסך כדאי לקנות ? לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.