כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס יספק לי את הביצועים הגבוהים ביותר בטווח של עד 2.5K? ה-HD4870X2 או GTX295 ואם אתם מוצאים אחד שנכנס במחיר אז HD4890X2?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי תקציב לכרטיס מסך 500 שקל , איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב מה המצב אחים שלי אני חדש בפורום רק היום נירשמתי@!!! טוב יש לי מחשב מאוד טוב!!! מפרט קצר: +3800 AMD ATHLON 64 FX Seta DVD 250 gb cd-rom Samsung 7200 PRM Nforce 4 Socket 939 For AMD FSB 1000 +MHZ Dual DDR3 400 2.00 RAM USB 2.0 מארז שקוף יפה מאוד מעבד 64 ביט!! WinFast PX6600 TD 256 MB PCI-E X-16 האם אפשר ליפתוח לכרטיס החרה הזה צינורות??? תודה לעוזרים! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=206&lineid=1&act=1 זה הכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב. כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הג…
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוקה להמלצה לכרטיס מסך שיהיה טוב לאנימציה דו מימד-אפטר אפקטס. ובנוסף לומר לי אם מישהו יודע האם כרטיס מסך ?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? הוא כרטיס טוב עבורי. תודה
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודיע איזה כרטיס לקנות יש לי 900 ש"ח.... תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתם שספק 850 וואט בריא שרכשתם בתקופה האחרונה יבטיח לכם שנים רבות של שקט? לא בטוח ש-NVIDIA תסכים לכתבה
-
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT Silent 512MB או Asus Ati Radeon HD2600pro 512MB תגידו מה עדיף...תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-