עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by חחgitech,

USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת

3. Started by owainsx,

היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.

4. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  5. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by dani0147,

ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lipa,

הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה

8. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  10. צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by bdofek321,

שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BigT,

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Kukishin,

למישהו אולי יש הערכה מתי המחיר יירד?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by RunX,

שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by PCguy,

אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by extazza,

מה יותר כדאי לי? ובין ה- DX11 ל - 10 יש ממש הבדל??

18. Started by plXy,

שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by imac,

מה יותר חזק: TI ULTRA או PRO (או MX סתאם )?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by X-TeNDeR,

כמעט 10,000 נקודות במארק06..... על 2560X1600!!! (וזה עוד לפני ההשקה ודרייבר נורמלי) http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=49645 מקור: TechPowerUp!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by yosi yosef,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שקל לתושבת agp שהייה במצב סטוק

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  22. אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.