כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה מסך דק של חברה לא מוכרת מישהו שמע על המסך הזה כי אולי אני קונה אותו http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
אודה לכם אם תביאו לי הצעות מאתרים בארצות הברית כי משם אני קונה (פה בארץ 300 דולר למסך אלסידי זה קצת) תכונות- נתונים טובים ככל שהמחיר נותן 17 אינץ מינימום *האם 16ms זה טוב למשחקים? האם התמונה תימרח לי או שאני לא ישים לב בכלל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני רוצה לקנות כ.מסך אז איך הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 משתלם ? אני משתמש ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך זה יתאים לרזולוציה זו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי , אני מחפש עכשיו כרטיס מסך , עכשיו ההתלבטות שלי היא בין ה Power Color X800 XT pci express שעולה 3100 +- לבין ה 6800 GT ולעשות לו אובר קלוק , כדי לקבל ביצועים של ה Ultra בערך. עכשיו , ראיתי שה 6800 GT עולה , 2500 בערך ל AGP והPCI פתאום קופץ ל 3300 , למה הקפיצה הזאת !? הוא לא באמת יותר טוב מה AGP . אז אני מעדיף לקנוץ X800 XT ולעשות לו אובר קלוק קטן. מאשר להוסיף 200 שקל , כדי לקנות א ה 6800 GT , ו לעשות לו אובר קלוק קטן. אין בשום מקום בארץ 6800GT pcie , בפחות מ3000 ? למה הקפיצת מחירים? ומה תחלס אתם חושבים שעדיף? כי אם אלו המחירים אז זה בעצם : X800XT +ovcer clock ב3100 או 6800GT +overclocl ב3300 ובמצב כזה , אני אלך על ה ATi. יש לכם עצות? רעיונות? או הסבר למה הקפי…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חברים, קצת עזרה אם אפשר, זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E6550 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: Asus P5N-E s775 Quad Core 1333MHz, nForce 650i SLI 2xPCI-E זכרון: DDR 2 - 3Giga כרטיס מסך: 8600GT מארז: Thermaltake Sporano VB1000 ספק כוח: Thermaltake TR2 Power 550W מסך: Samsung 21" בסביבות 600-800 ש"ח, יש משהו שכדאי להשקיע בו או שהמחשב ענתיקה מדי? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי איזה משחקים ניתן להריץ עם Intel X4500HD שבה מובנה בכמה מלוחות האם?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת עם הכרטיס הזה מפעיל משחקים כמו half life ,scarface (כי קונים לי אותו אז אני רוצה לדעת איך הכרטיס ). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של EPOX דגם +8RDA תומך עד AGP X4 אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ATI 9600XT , ואשמח לקבל תגובות בקשר לתאימות שלו בעבודה על הלוח שיש לי. מה שבעיקר מעניין אותי זה האם ייתכנו בעיות לאור העובדה ש לוח ה EPOX שלי מבוסס על NFORCE2 שהוא צ'יפסט של NVIDIA המתחרה? אשמח אם התגובות יתייחסו להיבט הטכני ולא המחיר. הכרטיס נבחר בכוונה ומתוך ידיעה שזה נחשב כרטיס ממוצע (פלוס) יחסית היום. שאר פרטי המחשב: +AMD ATHLON XP 2400 EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL TWINMOS 2X256MB PC2700 מערכת הפעלה XP PRO עם SP1 דרייברים מעודכנים (כולל BIOS) עד היום המערכת הזאת עבדה ללא בעיות. כמו שהזכרתי בהתחלת ההודעה, הכי מעניין אותי זה האפשרות שרכיב של ATI לא יעבוד מול NVIDIA . מה דעתכם? תודה! - שאדי
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-