כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=510&catcode=228 במחיר של 1300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
Nvidia/Amdמה יותר טוב ?,אם מה הכי נוח לעבוד,ואם איזה חלקים הם עובדים הכי טוב
-
יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO... הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום... נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה. קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי. פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה. בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ. מאחר ואני עוסק…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ממצב אני שוקל לקנות כרטיס מסך טוב.... MSI GeForce 6200 TurboCache 256MB TV-out-DVI PCI- או ש... - Asus v9520 x-td FX5200 128MB DVI את מי אתם מעדיפים??? נ.ב. חח אני חייב להחליף הכרטיס מסך הוא ממזמן היסטוריה GeForse 2 mx100\200 חח אמרתי לכם שזה היסטוריה...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
- 3 followers
-
-
-
ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך מסתכלים על התוצאות האלו....כביכול אין קשר ביין הדירוג להיררכיה של המיספרים http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/3DMark06-v1-1-0-3DMark-Score,794.html איך יכול להיות שבהשוואה של Tom's Hardware כרטיס 9600GT פחות טוב מ 8800GT? וגם... HD4670 ATI Radeonפחות טוב מ ATI Radeon HD 3850 ? ???
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
-
אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר שיכול למכור לי את nVidia GeForce 9600GT במחיר טוב! (550 ש"ח) עכשיו החברת יצור של הכרטיס אני אישית לא שמעתי עליה אף פעם אז אם מישהו מכיר או יודע אני ישמח לקבל חוות דעת. מדובר בחברה Manli והנה קישור לאתר שלהם ולמוצר שאני מעוניין בו: http://www.manli.com/productsDetail.asp?nID=7&categorys=34&id=362〈=en הכרטיס הוא 512MB אז איך המחיר,איך החברה ואיך הכרטיס..?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תכרטיס מסך 4850 HDMI..רציתי לחבר אותו לטלוויזיה לסרטים.קראתי קצת ולא הבנתי תקטע עם המתאם..אם אני יחבר HD לHD זה יעביר סאונד לטלוויזיה? דרך אגב לא הגיע לי המתאם הנ''ל..כך שאם יש צורך במתאםכדי להעביר סאונד אם תוכלו רק לישלוח לי קישור איליו ב EBAY תודה!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב שלי כבר לא צעיר: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 MSI GTX460 2GB 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE SeaSonic S12 II 430W נקנה לפי מספר שנים מ-TMS, מרוצה ממנו מאוד. לא משחק בטירוף אבל לפעמים יש מצב רוח... ויש המון מצב רוח עם הוויצ'ר החדש! מהראשון והשני נהנתי בלי סוף (עבדו מצויין על המחשב הנ''ל), ה-3 נראה לי כבר לא יסחוב היטב אז חשבתי על שדרוג במקסימום PRICE\VALUE. על מה אתם ממליצים? חשבתי על איזור ה600 ש''ח.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד e7500 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע 8800 ויש לי הזמדנות לרכוש ממישהו 1gb 9800 בסכום סמלי של 250 ש"ח השאלה שלי היא האם המעבד יצליח להחזיק את הכרטיס מסך ולא יחנק ? ושאלה שניה האם יש לי בכלל אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשל ל295. כמובן בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק חזק.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס 8800 של ASUS. היה לי מסך 19 של PRIMEVIEW. עם המחשב הישן שמתי על 75MHZ. התקנתי את הדריבר האחרון מהאתר של NVIDIA. כשאני מנסה לסדר את הREFRESH RATE הוא מראה לי רק 60MHZ. (ה V של כל הREFRESH המתאימים לא מסומן) ניסיתי כל מני דברים אבל רק אחרי שחיברתי מסך אחר, ואז שוב את המסך שלי, הוא נתן לי לבחור 75MHZ. למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה מבלי לחבר צג אחר?
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שלא הייתי על האינטרנט לכן אני לא מעודכן.מה שזכור לי לפני חודשיים שדיברו על 8600gts שיוצא ב 256 bit שהולך להציל את ה 8600 gts 128 ביט שיצא זוועתי . השאלה שלי האם הוא יצא או שהוא אמור לצאת בזמן הקרוב . בכל מקרה יש לי תקציב של 1500 ש"ח אני לא גיימר כבד .אבל אני רוצה כרטיס מוצלח בסביבות הסכום הנ"ל ושיהיה dx 10 .
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-