עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  2. שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. יש לי את ה X800GTO2 ורציתי לדעת האם אוכל להעלות לו את המתח באמצעות הדרייבר של ATI או תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750? אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. יש לי כרטיס 6600GT AGP וקבל אחד בו נפגע. השאלה אם יש אפשרות להשיג את הסכמה של הכרטיס הנ"ל לפיה להלחים את הקבל המתאים תודה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by ybe,

ברשותי כרטיס מסך 8800 gts שתומך בDX10 ,אני משתמש בwindows xp ואני לא מעונין ל"שדרג" לvista.כרגע אני כמובן משתמש בDX9 , האם ניתן לשדרג לDX10 על מנת להפיק מהכרטיס יותר ?

11. לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)

13. היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. יש לי מחשב i5 3470 עם ספק כוח Thermal take TR2 500W. מהי פחות או יותר קטגוריית כרטיסי המסך החזקים שספק זה יכול להריץ ללא שום בעיות? חשבתי לכיוון הgtx670. התקציב שלי לכרטיס הוא 2000 בלחץ, אבל אם אני צריך גם לזרוק מאות שקלים על ספק נוסף, אני אעדיף להתפשר על עוצמת הכרטיס. מה אתם אומרים? אציין מעבר לכך שאין במחשב שלי שום רכיבים מיוחדים(דיסק SSD אחד וזהו) ואני לא עושה אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  15. כולל כרטיס מסך עליו לדוגמא: Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX האם זה לא יגרום להתנגשויות ? ???

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by guychook,

לTFT או למסך שטוח 795

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. יש ברשותי כרטיס HD6970 מ - GIGABITE ואני יכול לקבל לידי כרטיס נוסף של ASUS העם ניתן להפעיל אותם ביחד?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. יש לי רדאון 9600XT.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by 3 ATHLON,

בעזרת כרטיס המסך XFX GeForce 7900GT 256MB ? אם כן איך לעזזל עושים את זה ??? אם לא מה ה"מצרחים" למתכון ?! תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. השאלה בכותרת... בנוסף, אם אפשרי, האם יש מתאם או כבל שיוצא מחיבור DVI ומתחבר לטלויזיה ב-HDMI ולקבל וידאו וקול? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by kobiperez,

שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים