כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
איך הכרטיס הזה של החברה הזאת? הציעו לי אותו ב-1500 ש"ח...אני צריך להחזיר תשובה די דחוף כדאי? http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/251
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יכול לקלוט את כל הערוצים מהממיר (דיגטלי) ומהלווין(יס)
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בדיוק לפי קניה של מחשב חדש ואני רואה שעוד מעט יוצא כרטיס חדש לשוק, ה7600GT.. איך הוא מבחינת ביצועים? האם הוא מראה יכולת טובה יותר מקודמו(6600GT)? ואיך הוא בהשוואה ל6800GS? מישהו אולי יכול להביא לי לינקים למבחנים\בנצ'מרקים? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בסוגיה זו.. שאר המערכת: amd3200+ gigabyte k8nf9 ultra 2x512 DDR 400 פה ההתלבטות בין ה6800GS ל7600GT 200GB SATA II מיועד למשחקים בעיקר, אבל לא לFEAR ב1280 על 1024 עם x4AA.. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ראיתי שבאמזון אפשר להזמין את הכרטיסים ב500 שקל פחות בממוצע. כולל האיפורט פי שהם לוקחים שם. הם טוענים שאם זה לא מגיע לסכום אז הם מחזירים כסף. אמנם צריך לחכות כמעט חודש אבל נראה לי יכול להיות שווה. אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא יודע. מישהו מכיר אתר אחר להזמין ממנו? או שאתם ממליצים בכל זאת לקנות בארץ? ואם יש מישהו שכן הזמין, כמה באמת משתלם זה יצא לו בסוף? כל מידע יעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G4 4200TI של לידטק ואני עם דרייברים 40.72 הבעיה היא, שה-clock frequencies תמיד יורדים להגדרות המינימליות, גם כשאני משנה את זה ל"ברירת מחדל". זה כאילו לא רוצה להקשיב לי! אני לא עושה שום אוברקלוק - סה"כ ברירת מחדל. אבל לא משנה מה אני יעשה - תמיד אחרי שאני אדליק שוב ת המחשב זה יירד להגדרות המינימליות. ניסיתי להתין את הדרייבר מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני עושה ? ???
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-