עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by timac,

איך אני יכול לבדוק טמפרטורה בזמן משחק?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by lgmtk,

בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by avivboker,

מעניין אותי לדעת למה כולם פה (או לפחות אילו שקראתי ) מכפישים את הדגם mini של כרטיס gtx 970 למשל הינה אתר או ערוץ שמכבד את עצמו וזה ההתרשמות שלו מהכרטיס יש סיבה למה טוענים פה שהוא נחות מהגרסה הרגילה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by manenbu,

יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  7. הזמנתי מהזיגזגים כרטיס מסך ASUS GTX 285 ואני מייעד אותו לאוברקלוק, מישהו יודע עד כמה הוא טוב? כלומר, הוא לא מגיע סחוט כבר? ושאלה נוספת, כדאי ללכת על ספק כח של 520W או 620W לאוברקלוק? אני הולך על אנרמקס שאר המפרט: Intel I7 920 Asus P6T Deluxe OCZ 6GB DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 אם הנושא נפתח במקום לא נכון, תעבירו.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים על כרטיסי מסך(מן הסתם חחח). יש לי ספק כוח Liberty Enermax 500W וחבל לי מאוד להחליף אותו ואני מסתכל פה ושם בNVIDIA ורואה שרוב הכרטיסים צריכים 550 לפחות(כל הכרטיסים החדשים של סדרת ה200) ואני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני אוכל להריץ אפילו עם 500W. המפרט: מעבד: Intel 8400 3.0GHZ לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ Reaper 2GB x2 1066 כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Music כרטיס מסך: 8800 GTS 640 MB כונן קשיח:WD 320 GB עוד 5 מאוררים מחוברים, 3 מהם על הספק ועוד כונן אופטי אחד תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by michmoch,

מה ההבדל בין הכרטיס הזה Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail לכרטיס זהה של חברת club3d ?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  10. היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  11. האם קיים איזה בקר אשר מצד אחר יש לו כניסת RCA (בננות של אודיו ווידאו) ומצד שני אפשר לחבר אליו מסך מחשב (LCD או אחר...) וככה להשתמש במסך המחשב כמסך טלויזיה ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  13. המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by gil_st,

שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by lobazain,

מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spastic,

שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  18. קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by bullman,

קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. האם יש הבדל ממש ניכר בין כרטיס מסך מובנה על לוח האם לבין כרטיס שלא מובנה על לוח האם. למשל אני מעוניין לקנות לוח אם שיש עליו ציפט של GEFORCE 6100. השאלה אם זה בכלל שווה לקנות את זה, או שעלי לקנות כרטיס מסך בנפרד. הקטע שהמחשב הוא לא מיועד למשחקים ולאיכות תמונה כל כך גבווה אלא לשימוש ביתי בעיקר לאינטנט וכו. תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by RoNiMaN,

למה משתווה ATI READON X300 ? כאילו במחינת Gforce

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אני צריך כרטיס מסך למשחקים (פה ושם לא משהו רציני .. אבל שיעבוד נורמלי .. ) והכרטיס ישמש גם לתוכנות גרפיות (הרבה MAYA) ה R9100 כבר לא סוחב .. (למרות שהוא כרטיס מעולה לזמנו .. ) תודה ולילה טוב ..

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  23. בלי OC לכרטיס (אם זה אפשרי בכלל חח)

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by adizarko,

אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך... תכננתי לקנות geforce ti 4200 אבל... אחרי שראיתי את הנתונים של geforce 3 ti 500 אז אני די צריך יעוץ בקשר למה לקנות ??? ??? ??? ??? ??? ??? כי geforce 3 ti 500 יותר זול ובכמה דברים יותר טוב מה- geforce ti 4200... לפי מה שתראו. geforce 4 ti 4200 Triangles per Second: 113 Million Fill Rate: 4 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 1.03 Trillion Memory Bandwidth: 7.1GB/Sec. Core Speed: 225 Memory Speed: 444 DDR Maximum Memory: 128MB geforce 3 ti 500 Triangles per Second: לא מצאתי Fill Rate: 3.84 Billion AA Samples/Sec. Operations per Second: 960 Billion Memory Bandwidth: 8.0GB/Sec Core Speed: 240 Memory Speed: 500 DDR Maximum Memory: 128M…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.