כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למפרט המצורף בעיקר מבחינת ספק כוח ומקום במארז. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקי אסטרטגיה כגון Starcraft 2 תודה מראש לכל העוזרים. [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איזה מבין הכרטיסים שבכותרת יותר טוב? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מהשני? עוד משהו. אשמח ללינק לכרטיס מסך למפרט בצד (הלך לי ה9800GTX) עד 500 שח (כמובן עדיף בפחות. משהו שמשתווה לשאר החלקים ולא יגרום לצוואר בקבוק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הוא יכול לרוץ עם מסך 24 אינץ? או שקיימים כרטיסים מיוחדים לגודל כזה? עם כן איזה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שקניתי את ה9550 אני יכול להעביר את GF 4 למחשב הישן שלי? יש לי מחשב P2 200MMX MHZ שהוא ממש ממש ישן. אבל כמה AGP הוא תומך?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה האם הקירור הHIS יותר שקט או בקיצור מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16404 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום נדפק לי ה HD4850 רציתי להשתדרג וראיתי ש hd6770 זקוק ל 450W ספק ושה hd6850 צורך 550W השאלה האם ספק 420W של seasonic יצליח להחזיק אותם? מעבד E7200 4G RAM 1 HDD דרך אגב האם יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים עליו בתג מחיר של 400-700 שהוא פחות או יותר אותה הרמה כמו הכרטיס הישן שלי?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחפש פה אבל לא ראיתי תשובה עדכנית וסופית. בשביל לשחק במשחק חדש בשם Trine צריכים להתקין את הדריבר הזה של nvidia. אני לא רואה שכתוב איפושו אם יש תמיכה או אין..... אפשר להתקין את זה? אי אפשר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לגיימר ואני מוכן להשקיע עד 2000 שח מקס כמובן שזה יהיה חלק ממחשב חדש כך שהמעבד והזכרון לא יהוו צוואר בקבוק
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי קיים המפרט הבא: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 עכשיו בגלל שיש לי FPS נמוך אני החלטתי להחליף כרטיס מסך ומכיוון שאין לי תקציב כרגע לקנות מחשב חדש אז החלטתי לקנות רק כרטיס מסך ולא משהו מטורף. מדובר כפי שרשום בכותרת ב 8600GT 512MB ויש לי שתי שאלות *האם יהיה לי צוואר בקבוק מטורף שלא שווה לי בכלל להחליף כרטיס מסך? *יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל רק עם 1ג'יגה(של הכרטיס) אבל של חברה לא מוכרת(Manli) או שבאותו מחיר לקנות את הכרטיס הנ"ל עם 512 מגה אבל של חברה מוכרת יותר(Asus). מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין ביכולתי לשדרג כרגע ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים ללוח אם ושהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק. מעבד - p-4 3.0GH לוח אם- asus p5s800-vm ram (לא נראה לי משנה אבל נגיד)- 512 אך בקרוב יורחב ל1024 איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? נמאס לי שכל משחק שאני קונה אני יכל לשחק בגרפיקת מינימום במקרה הטוב. כרגע יש לי- NVIDIA GEFORCE FX 5200 אז אני מצפה למשהוא יותר טוב מזה.
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
או-קי אז הבעיה היא כזו ... אני התקנתי את הדריברים החדשים של ATI 4.10 והיה נראה לי שהם די טובים ! הציון שלי 3DMark05 עלה וחשבתי שעשיתי בשכל שהתקנתי אותם ...המשחקים רצים טוב ולא ראיתי שום בעיה עד שהורדתי סרטים קצרים מהאינטרנט {שערים של כדורגל} ואני לא יכול לראות אותם יש לי את הצללית של הסרט אבל הוא מתושתש בכל מני צבעים זוהרים .... בתחילה חשבתי שזו בעיה של קודק אבל התקנתי את כל הקודקים שאני מכיר וזה לא עזר . אז החלטתי לנסות להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך {מפני שזה הדבר האחרון שהתקנתי } וזה אכן פתר את הבעיה ! לאחר שקראתי בפורום שהדריברים האלו עשו עוד בעיות אני מגיע למסקנה שהם פשוט דפוקים מהיסוד ! טוב אז הינה השאלות שלי ... משהו נתקל בבעיה שאני מדבר עליה ? יש…
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לhd 4670 איזה דגם הכי עדיף? חשבתי על msi מksp ב420 יש לי לוח עם ציפסט945 מעבד e6300 1.86 מסך 19 אינץ' ספק 400w זיכרון 2gb
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשו די טוב שיחזיק כמה שנים כדאי שרב המשחקים יעבדו בו טוב ויפה יש לי עכשיו nvidia Gforce 4 440mx לא משהו יקר...עד 700 שקל.. יש משהו שווה? תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אפשר קצת המלצות למסכים בצבע שחור, עדיף 19' ועדיף מאוד שלא יהיו ממש יקרים מידי ? 1100-1200 יהיה אדיר
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-