עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3

2. Started by dark_zero,

RADEON 9250 128MB או GEFORCE 5200FX 128MB

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  3. אולי זה שייך לפורום תוכנות או תמיכה אבל נראה לי שפה כמה נתקלו בהודעה דומה,צריך עזרה,התוכנה של ATI פשוט לא עולה לי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  6. חברת Palit הופכת את כרטיס המיינסטרים התחרותי של NVIDIA לחרישי לגמרי לכתבה

7. היי, כרגע יש לי ASUS 9800GT 1GB במחשב ואני רוצה לקנות כרטיס חדש יותר חזק, אבל מקריאות בפורומי חומרה באינטרנט, ממליצים לעשות SLI מאשר לקנות כרטיס מסך חדש באותו מחיר של שניים. וגם בעצם המערך SLI הוא יותר חזק. אז, רציתי לדעת מה הדרישות להתקנת מערך SLI של 9800GT 1GB? האם זה משנה אם כרטיס אחד הוא של חברת ASUS והשני יהיה של GYGABITE לדוגמה? שניהם 1GB! ואיך אני מסדר את זה כמערך SLI? או שאני פשוט מכניס את הכרטיס מסך החדש וזהו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by general328,

הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  9. תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  10. שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי. המפרט הטכני שלי הוא: מעבד: e6300 ספק: enermax libarty 400w לוח אם: asus p5b-vm זיכרון: 1g kingston 667mhz * 2 דיסק קשיח: wd 250g 16mb + סיגייט 500 מסך :samsung 226bw windows 7 אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך או לא כי אני בצבא ורק כשאני חוזר הבייתה אני אוכל להשתמש בו. ויש גם לאח שלי פלייסטיישן 3. אז עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות כרטיס מסך או לא? כי צריך בשביל הביצועים של וינדוס 7 וגם בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים במחשב וגם סתם חבל לא לקנות כי קניתי עם המחשב ספק כח חזק.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום אני עומד לקבל עוד יומיים X1650 PRO (רציתי 8800 אבל הביאו לי מתנה חברים ) טוב והשאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בספק כוח של HEC 400W בשביל להפעיל את המערכת הבאה : dual core E6300 gigabyte 945-ps3 2 G ראם של קינגסטון X1650PRO pioneer dvdrw wd 160 G hd 80G הכרטיס שלי קיום הוא 7300GT של ג'יגאבייט והמערכת עובדת מצוין יש לי חבר שיש לו בדיוק אותו מפרט עם ה- 7300GT והוא מפעיל אותו על ספק של 300W ! אז כנראה ש400W יספיק ... לא ?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by uzi230,

אני מחפש כ. מסך למשחקים עד 1000 שח'. לAGP . הנה המפרט Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 3016 MHz (15 x 201) Motherboard Name MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA Apollo PT880 System Memory 512 MB Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Disk Drive SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, SATA)

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  14. הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

15. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by shaifbisss,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by afik zach,

אני מתכנן להזמין כרטיס מסוג 7600GT עכשיו ישנה התלבטות בין שני חברות הראשון של LEADTEK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13138 והשני של Gainward http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=13246 הבנתי ששניהם פחות או יותר אותו הדבר אבל בפנדה כתוב שלLEADTEK יש VIVO למרות שלא ראתי את כתוב זה בשום אתר האם יש למשהו מושג אם זה נכון? ואיזה מבין הכרטיסים עדיף לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by dolevm2,

התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gil_8e,

בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by unknown man,

ראיתי אתמול בעיתון של יום שישי מסך LCD במבצע שעולה במחיר המקורי ויש מצב שעד יום שישי הקרוב ירד לו המחיר וזה משהו שמאוד מעניין אותי (מי שמכיר את מכרז ממון). הדגם המוצע הוא ViewSonic va712 עם זמן תגובה מצויין של 8MS ככה שאם המחיר יורד ל 1000 ואני מקבל עליו דעות טובות אני רץ לקנות לדף הפרטים בעמוד היצרן: http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs אז יאללה מי שיודע שיגיד תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Pancakes,

היי, המפרט שלי: asrock h61m-hvs xfx 450w core edition (כנראה לא יסחוב?) i5-2400 HD 6950 8GB RAM 1 x SSD 2 x HDD מכוון ל 1080p 60FPS חשבתי על GTX 1060 6GB, אבל השאלה היא האם יש טעם בשדרוג שכזה, או האם מדובר באוברקיל בגלל צוואר הבקבוק של המעבד? (במיוחד במשחקים כמו The Witcher 3 ,BF1) אודה לעזרתכם.

22. מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Gorge25,

יש לי ממשק PCI - E ואני צריך כרטיס טוב, מנסה לחסוך בתחום הזה כדי לעמוד בתקציב שלי, לא כל כך בשביל משחקים.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.