עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mor_anter,

דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by roma4k,

יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  3. בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by NoobPCUser,

שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by xcalibur,

הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  6. באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אני תכננתי על טיטניום 4400 של חברה טובה כמו gainward או לידטק. השאלה שלי היא האם, עקב המחיר הגבוה, זו קנייה משתלמת. אני שואל כי אני יודע שעוד מעט יוצאים שבבים חדשים של ATI ו-nVIDIA, אך אני לא יודע מתי בידיוק הם יצאו וכמה הם יעלו, אז אם למישהו יש תשובה לשתי השלות הללו, בבקשה שיענה כי עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני יכול להסתפק בינתיים בכ. מסך o/b

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liram21,

עשיתי בדיקה של 6 דקות ו-48 שניות בערך עם OCCT וזה מה שיצא: איך המעלות ?, המחשב נרכש ב-5.7.11 והתחיל לעבוד ב-7.7.11 (כי רק באותו יום קיבלתי אותו) דרך RSM. ** חשוב לציין שמדובר ב- PNY GTX570 ** אם יש בעיה - יש לי אחריות אני יכל ללכת אליהם.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  9. שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  10. שלום רב לכולם... לפני כחצי שנה התעייצתי עם חברה מהקהילה פה על קניית כרטיס מסך(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413198.0). אך ברוב טיפשותי לקח לי זמן עד שקניתי את הכרטיס מסך ואת הספק כוח וכיום הכרטיס שהומלץ לי עליו היבואן כבר לא מביא אותו. דובר אז כרטיס sapphire ati readon 4850hd 512mb. בכל מקרה אהבתי את השילוב של המחיר וביצועים של readon ואעדיף לקנות כרטיס שלהם. כמו כן רציתי לדעת כמה ההבדל בין החברות המוכרות משמעותי כמו לדגומא Gigabyte ו-sapphire המפרט שלי הוא כזה:מעבד: (DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם :Motherboard Name ECS G31T-LM ספק כוח: hec 600Dr - At (המספק 600W) חובה לשכרטיס תהיה יציאת HDMI! במבט חפוז על הכרטיסים נמ…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by amnon555,

שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by Danix60,

אח כמה נושאים צריך לפתוח, מה לעשות טוב אז ככה אני רוצה לשדרג לאחי כרטיס מסך יש לו כרגע 9600GT DDR3 עם 1GB של PALIT, הוא סבבה אבל כבר מקרטע בחלק מהמשחקים אז יש לי אפשרות לקחת GTS250 או HD5750 כי אני יכול להזדכות קצת על ה9600GT מה לקחת ? תודה. אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by גדי,

בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  14. יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

17. שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  18. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by עדי נסטסה,

אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.

20. שלום לכולם !! אני משדרג מחשב ישן, ואני מתלבט- בין הכרטיסים האלו ל AGP x8 6600GT 6800 7600GS 1600PRO אני יודע שהם בערך אותו דבר בביצועים, אבל אשמח לדעת מי החזק ביותר ומי אחריו ומי שלישי ומי רביעי. הייתי רוצה לדעת מי מבינהם הכי משתלם מבחינת העלות ביחס לביצועים, התקציב הוא המינימלי שיריץ משחקים סבירים למשך שנה פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !!! :yelclap:

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  21. לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by neogod,

יש לי כרגע 7600 GS SONIC מסך 17" ואני משחק בד"כ על רזולוציה 1280*1024 איזה כרטיס מסך יחזיק משחקים על מסך 22" ברזולוציה שלו תיפול ממה שיש לי עכשיו ? אין לי תקציב לכרטיס מסך כי השאלה "תאורטית" ואני לא רץ לקנות מחר !

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.