עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MagimiX,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Radeon38,

אחרי קריאה ברשת הבנתי שאפשר לעשות מוד לכרטיסי מסך מסדרת רדאון לכרטיסי מסך מסדרת firegl הכרטיס שיתקבל יהיה בהתאם לרמת הכרטיס המקורי.ל שיהיה יותר חזק ככה הכרטיס הFIREGL יהיה יותר חזק. לדוגמא 4870 יהפוך ל 8700 שנחשב לכרטיס על מבחינת שוק כרטיסי העבודה.השאלה איך עושים את זה כי כרטיס 4870 של ספיר עם 2 גיגה עולה היום 1300 שקל ו 8700 לא מצאתי. http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_FireGL הנה ההשוואות בוויקיפדיה.אני יודע שזה אפשרי כי הכרטיסים האלה ניתנים לשינוי ביוס.ושינוי זה הוא תוכנתי ולא חומרתי.כלומר אם עושים פורמט למערכת הפעלה הכרטיס חוזר למצב 4870. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  3. תגידו הX1600XT יותר טוב מGeForce 7600GT נכון ? מה תמליצו לקנות ולמה [אם זה כל כך חשוב התקציב הוא עד 900 ואני משחק ברזולוציה של 1024X768] הX1600 לא משנה איזה גירסא יותר טוב מX800GTO נכון ?! אז למה הוא עולה כמו הX1600 ? תודה לעוזרים ?1

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  4. אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אהלן , ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד. אז יש לי כמה שאלות 1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...) 2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ? אם כן אז : אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה ב…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  6. כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  7. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב עגלה שלי :-\ לפחות עד הקיץ... מה שאני מחפש בעיקרון זה סרטים בFULL HD ואם אפשר לסחוט גם מישחקים ב720P זה יהיה מעולה התקציב שלי זה עד 250 שקל חדבתי על: HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&cat=155 הבעיה היחידה שלי זה הספק שהוא גנרי של 500 אבל אין לי מושג אם זה ההספק האמיתי שלו :-X מה אתם אומרים על הכרטיס מספיק טוב? יש יותר טוב באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iem,

ברצוני להחליף הכרטיס גרפי שלי במחשב HP ZE2055EA מהכרטיס הקיים של אינטל לכרטיס מתקדם יותר שיכול להריץ גם משחקים נחמדים יותר מדיגר. האם ניתן ומהי העלות הכספית ? תודה !

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by oorlevi,

יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by LazyBurger,

שמתי לב שאין ממש הבדל בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל... אז רציתי לשאול אם בקרוב, כשיצאו משחקים עם טקסטורות ותבניות מורכבות, ה640MB לא יקרטע כאשר ה320 כן? ואם כן, מתי כבר אפשר לצפות לזה?

11. Started by DiSc@MaN,

שניהם AGP. שניהם 128MB מה עדיף? (לא מדובר על קניה חדשה. שני הכרטיסים אצלי)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. מישהו פה יכול להמליץ על כרטיס בסביבת המחיר הזה...??

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך x radeon 1950 pro יריץ את crysis ואת קרבון על הדברים הכי כבדים?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  14. כמו הכותרת,יש לי בבית רק כרטיסים של AGP, עד שאני אקנה כרטיס DX10 אני רוצה לחבר איזה כרטיס חוץ מהמובנה המעפן שלי :\ אז יש דבר כזה? :s05:

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by waizman,

שמעתי על כרטיסים ישנים שלא מתאימים ללוחות חדשים מבחינת המתח שהם דורשים ואז הלוח או ה AGP נשרפים.... האם וודו 3 3000 יפעל על nForce 2? תודה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by alexta-z,

וגם מה יהיו בערך המחירים שלהם ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  17. רציתי לקנות לידטק 8800 עם 640 מ"ב אבל ליבואן נגמר וגם את הספרקל לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ, מה שנשאר זה כרטיסים ב 2,400 וצפונה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה על כרטיס מסך, 2000 עוד איכשהו הצלחתי להסתדר עם זה. השאלה האם ללכת על 1950xt או pro או משהו כזה או בכלל לשנות כיוון למשהו אחר? ה 8800 הקטן יותר הוא לא ממש אופציה כי הוא עולה די הרבה ולא נראה לי שווה את המחיר שלו. אשמח לתגובות. ועל איזה 1950xt ללכת, חשבתי אולי על his כי מגיע עם קירור לעומת ה saphire שהקירור שלו מעט רועש בעבודה. מפרט: q6600 p965-ds3 ocz 600w לא נראה לי שכחתי משהו קריטי. ומסך 22 אינטש, מסך עוד אין לי אז לא יודע איזו חברה אבל לא ממש קריטי

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by יונתן4,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מסדרת ati בתקציב של עד 320 ש"ח (באמת עד, בלי התפשרות) בעוצמה של הgeforce 9500 (בערך). אני לא מבין בati, אז השוואה לnvidia תהיה טובה (אם טבלה באתר אז בכלל מצויין). למשחק, pci אקספרס, למחשב ישן. תודה מראש.

20. Started by wraithLord,

אני מנסה להשלים ידע בחומרה של 5 שנים אחרונות. לא מצאתי שום דיון שמתמקד ביתרונות/חסרונות של SLI/קרוספייר לעומת כרטיס אחד. מבחינת מחיר וביצועים. מתי עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות שניים של 600 לעומת אחד של 1000, בתחום השוק הבינוני/בינוני גבוה בלבד. או אם יש מאמר מפורט בקשר לזה אני גם אשמח. פעם אחרונה שהייתי מעודכן בחומרה היה בתקופת CORE 2, אז אני כן -לא מבין כלום-. תודה מראש :)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Electric Boom,

היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by maoros,

מזה זה פילטרים?? מה זה AH ? מה זה AA??? והאם הם משפרים את איכות התצוגה. תודה לעונים , סליחה על חוסר הדעת.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  23. שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by vertigo21435,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.