כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש והבנתי שיש כאלה שהם ממש ארוכים (gigabyte gtx 970) וראיתי כאן בפורום שיכול להיווצר מצב של "gpu sag" , האם התופעה הזו תמיד מופיעה ואם כן כיצד אפשר למנוע אותה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
של ATI או NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם ב cs יהיה לי 100 fps חלק גם בעשן... Sapphire Radeon 9600 256MB 256 DDRAM P4 2000 ???
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק... ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מעבד יחסית ישן i3 2100 עם כרטיס מסך 7770 שלא עובד טוב אם אני קונה EVGA GTX750Ti יהיה לי צוואר בקבוק או לא?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כרטיס מסך High End בסגנון GTX-285 על לוח MSI 975X Platinum Motherboard עם מעבד C2D E6600 ו 4GB ראם
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-