עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  2. בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .

3. Started by nvm111,

יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

האם יש קשר בין כרטיס מסך לכרטיס עריכת וידאו? יש לי gainward 5200 128mb ואני קונה את matrox rtx 100 pro

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by יניב קופר,

http://en.expreview.com/?p=133 קישור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Parallel,

האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  9. שלום איך מעבד מעביר חומר ל- 2 כרטיסי מסך ? האם הוא מחלק את המידע ל- 2 כרטיסים ומעביר את החומר לכל כרטיס מסך בנפרד ? או מעביר את החומר לכרטיס מסך 1 והכרטיס מחלק את העיבוד עם הכרטיס השני ? למעבדים 3770 או 3960 כרטיסי מסך 7870 CF

10. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, חשבתי על fic radeon 9600 pro ב 900 ש"ח, אך בקרוב יגיעו לארץ כרטיסי ה radeon 9600 xt, וה fx 5700 - מישהו יודע מה יהיו מחיריהם? ולפי מה שראיתי הם מספקים הבדל ביצועים קטן בלבד(3-4 פריימים ברוב המקרים), האם בעתיד הפער בין הכרטיסים יגדל?

11. Started by skullfacer,

קיבלתי אתמול תכרטיס היה לי 88GT לפני מחקתי דרייברים הכול עכשיו שאני מרכיב תhd4870X2 המחשב נדלק אבל המסך לא ובמסך שגיות של הלוח של הdfi רשום 7F ושהכול בסדר הוא רושם FF מישהו יודע מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by roy_bono,

אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם ASUS 1. ‏2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. ‏8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  13. לפניכם 4 מסכים בסופר התלבטות אחרונה לפני מימוש... מה דעתכם על מה ללכת... איפה מקבלים אחריות הכי טובה (כנגד פיקסלים שרופים וכאלה..) והיכן לקנות? (לא פחות חשוב...) כולם 19 אינץ'.... 1. SAMSUNG 960BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=12024 2. SAMSUNG 930BF http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=11883 3. LG 1980Q http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=10082 4.MAG B916 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=12754

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by mrsph666,

תודה על ההשתתפות!

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אהלן יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts leadtek 640 mb, והוא די מקרטע בהרצת משחקים כמו MW2 וכו'. אני מעוניין להריץ את MW2 ברוזולציה אופטימלית נראה לי שכדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש בסביבות 800 ל 1000 שח (גמיש) מפרט: מעבד:intel e6600 2.4 ghz core 2 duo לוח: gigabyte p35-dq6 זכרון: kingston 2 gb ddr2 800 mhz ספק: thermaltake 500W מסך 20 אינץ לא משנה לי ATI או Geforce, מה שמציג ביצועים טובים יותר.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  16. למי יש את הכרטיס מסך הזה CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB בפורום ?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Serene,

שבת שלום . לאחר שנה וקצת שנהניתי מהכרטיס, עקב החלפת מסך, ומיצוי סבלנותי לרעש והחום שלו, אני חושב שהגיע הזמן לשדרוג . כאן ההתלבטות: GTX260 בגרסתו האחרונה(216, 55n) או GTX285. מלבד זאת ניצבת השאלה האם המערכת שלי תגביל? את המערכת אתם יכולים לראות בצד, ולעצלנים שמביננו אני אסכם. Q6600@3Ghz P35 4G Ram Corsair Hx520. לדעתי כמה דברים עלולים להגביל פה: 1. הספק; 40A ו-480W רציף. האם הוא יספיק להחזקת המערכת? (משיטוטי הקצרים ב-google מצאתי שכן, אבל אשמח לאישורים נוספים). 2. המעבד; לפי הכתבה הטריה באתר, לצורך בדיקות כרטיסי מסך חדשים, הם נאלצו להחליף את המעבד מכיוון שהוא הגביל את הביצועים. האם האוברקלוק הקיים במעבד או OC יותר גבוה יפתרו את הבעיה הזו? 3.לוח אם; לפי תכונות…

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by guyishai,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by OrionG,

מה קורה אנשים מקווה שזה הפורם הנכון טוב אז נתחיל...קניתי מחשב חדש לא מזמן ושמתי לב שקיבלתי כזאת קוביה שמתחברת לחיבור שדומה ל-SVIDEO מאחורי הכ.מסך ויש לה יציאת SVID\RGB\AV עכשיו מה שחשוב לי לדעת אם זה INPUT או OUTPUT ואיך אני מפעיל את היציאה הזאת (ז"א איך משתמשים בה) היה לי משהו דומה ב-GFORCE 3 אבל ההחלפה של המצבים היתה בדריורים ועכשיו אני לא רואה שום דבר כזה הייתי ממש שמח שאם זה INPUT אז תסבירו לי בקשה איך להפעיל אותו ובאיזה תוכנה מומלץ\צריך להשתמש כדי להפעיל אותה ואם זה OUTPUT אז איפה אני מגדיר אותה ואיך אני משתמש בה תודה רבה מצפה לתשובות בהקדם ;D

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. שלום, בדקתי ומצאתי באינטרנט מחשב נייד לגיימינג במחיר מתאים אבל הכרטיס מסך לא טוב כמו שאני רוצה. יש לי תקציב של 1200 ₪ לקניית כרטיס מסך שיתאים למחשב (ללוח האם ועוד כמה פרטים שיכולים לקבוע ואני לא מודע אליהם) אשמח להמצלות לכרטיסי מסך שיתאימו למחשב. המחשב: https://www.amazon.co.uk/dp/B015Q297M8/ref=asc_df_B015Q297M838105046/?tag=hawk-future-21&creative=22374&creativeASIN=B015Q297M8&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-1362648217-21 תודה מראש, אביתר

22. המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה

23. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  24. אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה תודה דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by dani86,

קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.